Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: ¨ΚΑΜΙΑ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ"

 Στον Γιώργο Πέγιο και στην εφημερίδα "Θεσσαλία" μίλησε ο προπονητής του Ρήγα Φεραίο, Λάκης Μπακάλης, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας:
 «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής και ότι από εμάς εξαρτάται η έκβασή του. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και στοχεύουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ δεν επαναπαυόμαστε από τη βαθμολογική διαφορά που έχουμε αποκτήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού.
 Ωστόσο, δεν παραγνωρίζουμε ότι θα έχουμε δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Αχιλλέας διακρίνεται για την υπομονή που έχει στο παιχνίδι του και για το εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ. Στον τομέα αυτό ίσως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου.  Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μια και ο αντίπαλος δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.
 Για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και σε κανένα σημείο να μη δείξουμε χαλαρότητα, όπως συνέβη στον προηγούμενο αγώνα μας με τον Οπούντιο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"