Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: "ΜΕ ΔΙΠΛΌ ΚΊΝΗΤΡΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ"

Στην εφημερίδα "Θεσσαλία" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο. μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας , Λάκης Μπακάλης, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στο Μαρτίνο με τον τοπικό Οπούντιο.
 Έχοντας στην διάθεση του όλους τους παίκτες, πλην του στρατευμένου Γιώργου Τσίπη, ο κ.Μπακάλης είπε τα εξής αναφερόμενος στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής:
 «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε κάνει από την έναρξη του β’ γύρου. Για 10 αγώνες είμαστε αήττητοι και θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο αυτή την εξαιρετική επίδοση. 

 Παράλληλα έχουμε
επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα διότι θέλουμε ρεβάνς για την ήττα του  πρώτου γύρου, ενώ με θετικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας, κάτι που ήταν ο αρχικός μας στόχος.
Ο Οπούντιος είναι μία δυνατή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. 
 Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας αν δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"