Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

O ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΕΒΒΑΤΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΠΙΚΑ

 Ο Χάρης Μπίκας με τα δύο τέρματα που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας απέναντι στην Ένωση Αποστόλου Παύλου με σκορ 0-3, έφτασε τα 9 τέρματα. 
 Σε αυτό το παιχνίδι ο Μπίκας ξεπέρασε τον πρώην συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Κρεββατά (έχει 8 τέρματα), ο οποίος παρόλο που είναι από τον Ιανουάριο στον Εθνικό Γαζώρου, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ρήγα στο πρωτάθλημα.
 Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς, μίλησε

αποκλειστικά στο Goalpost.gr και στον Δημήτρη Μπιτολά για τον πρώην συμπαίκτη του, Χάρη Μπίκα και για την συνεργασία τους στον Ρήγα Φεραίο. 
Επίσης o Κωνσταντίνος Κρεββατάς δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του προσωπικό ευχετήριο μήνυμα στον Χάρη Μπίκα.
Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κρεββατά: «Ο Χάρης είναι είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και έχει φοβερή αίσθηση του γκολ. Το διάστημα που ήμασταν συμπαίκτες στον Ρήγα Φεραίο, είχαμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας. Επειδή, ο Χάρης Μπίκας, εκτός από πολύ καλός παίκτης, είναι και φίλος μου, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να βγει πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα».


Η φωτογραφία είναι έξω από το ξενοδοχείο στην Άρτα όπου διέμεινε η ομάδας μας για τον αγώνα με την τοπική Αναγέννηση και ήρθε ο καιρός της να δει το φως της δημοσιότητας, αφού πλέον έχει "συλλεκτική" αξία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"