Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΡΗΓΑΣ, ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΔΟΚΑΡΙΑ & ΑΤΥΧΙΑ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΠΥΡΑΣΟΣ 0-0

 Παρουσία περισσότερων από 500 φιλάθλων ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί την ομάδα μας, αφού πέρα από τα δύο δοκάρια είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να πετύχει το χρυσό γκολ.
Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα:


4'-5', δύο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σε διάστημα ενός λεπτού από Ζατσάι και Κρεββατά έφυγαν άουτ

16' ο Τσίπη με ωραία εκτέλεση φάουλ,αναγκάζει τον Χαλάτση με εντυπωσιακή εκτίναξη να διώξει σε κόρνερ
21' Μπαλιά του Μπίκα στην πλάτη της άμυνας για τον Κρεββατά που βγήκε ολομόναχος με τον Χαλάτση, αυτός θα κάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
31' σέντρα του Σπαθή από τα αριστερά, ο Κρεββατάς θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Χαλάτσης θα διώξει σε κόρνερ.
42' Ο Τσίπη σέντραρε από αριστερά, ο Μπίκας έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
53'ο Χατζηαθανασίου σέντραρε από τα δεξιά ο Ζατσάι θα πιάσει την κεφαλιά για να σταματήσει η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σφάκας πρόλαβε να διώξει προ του Άλεξ Ζατσάι.
69' νέα σέντρα του Σπαθή, πάλι την κεφαλιά ο Κρεββατάς, αλλά και πάλι θα την δει να περνά λίγο άουτ.
76' ο Μιχολίτσης από αριστερά θα κάνει το γύρισμα,ο Κρεββατάς θα πιάσει το σουτ για να τραντάξει την δεξιά κάθετης δοκό, 
91' ο Μιχολίτσης σε νέα προσπάθεια από τα αριστερα θα σεντράρει για τον Κρεββατά που πήρε την κεφαλιά , με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπη (62' Μαλάκος), Μπίκας (75' Μιχολίτσης), Ζατσάι (81' Κεμάλι), Κρεββατάς.

ΠΥΡΑΣΟΣ:  Χαλάτσης, Σφάκας (79' Χάνος), Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσουρέλης (85' Μίλτος), Π. Κοντοβάς, Γκίκα (61' Μυργιώτης).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"