Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ : "ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

Στο magnesiasports μίλησε ο Γιώργος Χατζής, που εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ρήγας θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ενώ τόνισε ότι υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός στην ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Πού οφείλονται τα μέχρι στιγμής επιτυχημένα αποτελέσματα; Πιστεύεις ότι έχετε ξεκινήσει από εκεί που σταματήσατε πέρσι με τον εκπληκτικό περσινό δεύτερο γύρο;
 Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, από την προετοιμασία έως και σήμερα, και θεωρώ πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθειά μας.
 Σίγουρα ο δεύτερος γύρος ο περσινός για εμάς ήταν ιδανικός, καθώς με βάση τ’ αποτελέσματα ήταν πορεία πρωταθλητισμού και κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά με το διπλό στην Κύμη, όπου και σφραγίσαμε την παραμονή στην κατηγορία. 
 Όλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς μας βοήθησε στο να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας αλλά και να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε φέτος από εκεί που σταματήσαμε τη χρονιά.
Το ματς της Κυριακής πώς το προσεγγίζετε εσείς οι παίκτες και ο προπονητής σας;Φαίνεται ότι ο Εθνικός, αν και είναι ακόμη νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα, πως στα εκτός έδρας ματς χάνει μέρος της δύναμης του.
 Για το ματς της Κυριακής ο προπονητής μας προσπαθεί να μας κρατήσει προσγειωμένους και μας το τονίζει πως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, καθώς ο αντίπαλος μπορεί να χάνει μέρος της δύναμής του μακριά από την έδρα του, αλλά εμείς οφείλουμε να μην τον υποτιμήσουμε. Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες και στα ατού του αντιπάλου και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα τα καταφέρουμε.
Το βασικό όπλο του Ρήγα φέτος σε έναν όμιλο με αντιπάλους που έχουν ξοδέψει αφειδώς χρήματα, ποιο θα είναι;
Μπορεί οι υπόλοιπες ομ άδες να έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με μας, όμως κι εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε μία αξιοζήλευτη ομάδα που μπορεί να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων της.
 Υπάρχει μεγάλο βάθος στον Ρήγα, εφόσον όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια και με βασικό όπλο την άμυνα, η ομάδα νομίζω ότι θα πετύχει πιο γρήγορα τον στόχο της φέτος, που είναι η παραμονή.
Πόση σιγουριά υπάρχει για νέες επιτυχίες ξεκινώντας από την Κυριακή;
 Υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας από τις εμφανίσεις και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, αλλά δε μένουμε εδώ. Κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά και αρχίζοντας απ’ αυτό της Κυριακής, υπάρχει σιγουριά πως μπορούμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Είμαστε ομάδα με πολλές φιλοδοξίες, κάτι που φαίνεται και από την πορεία μας τα τελευταία χρόνια και δε θέλουμε να δηλώσουμε απλώς την παρουσία μας στο φετινό πρωτάθλημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"