Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

 Μικροί και....μεγάλοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στο χθεσινό αγιασμό της Ακαδημίας του ΑΣ Ρήγα Φεραίου.
 Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί αθλητές μας είδαν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να
δίνουν το παρών στον Αγιασμό και να μοιράζονται μαζί τους την αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Ο πατήρ Θεοφάνης, πιστός οπαδός και παλιός παίκτης της ομάδας δεν έκρυψε την συγκίνηση του βλέποντας το αντάμωμα όλων μαζί των αθλητών ενώ δεν παρέλειψε να παραινέσει τα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα των σημερινών παικτών και με σκληρή δουλειά και επιμονή να τους φτάσουν και γιατί όχι να τους ξεπεράσουν αγωνιζόμενοι πλέον στην ανδρική ομάδα του Ρήγα Φεραίου.
 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, αλλά και την συνολική προσπάθεια που γίνεται από τους Υπεύθυνους και τους Προπονητές της Ακαδημίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Καλόγηρος Στέργιος, ο Νομικός Σύμβουλος του ΑΣ Ρήγα Φεραίουκαι έμπρακτος υποστηρικτής της Ακαδημίας κ. Σαμαράς Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παπαδάμ Γεώργιος, και από το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γενικός Αρχηγός κ. Πάτας Σπύρος και φυσικά ο προπονητής μας κ. Μπακάλης Λάκης.
 Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που μαζί πλάθουμε το μέλλον του συλλόγου μαςRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"