Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

9 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ 8 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ , ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

 Είναι καλό να μην ξεχνάμε. Είναι πολύ σημαντικό τα γυρνάμε το κεφάλι μας προς τα πίσω και να κάνουμε την αυτοκριτική μας, εξετάζοντας την πορεία μας και οριοθετώντας σωστά και ρεαλιστικά τους όποιους στόχους μας.
5 Ιανουαρίου 2014, Ρήγας Φεραίος- Αμπελωνιακός 0-2, για την 12η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Με εκείνη την ήττα ο Ρήγας μένει στους 9 βαθμούς και στην 12η θέση μετά από 11 παιχνίδια.
19 Οκτωβρίου 2014 και Ρήγας Φεραίος- Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1, για την 4η αγωνιστική. Ισοπαλία για την ομάδα μας που μένει στους 8 βαθμούς και στην 5η θέση μετά από 4 αγώνες.
 Προτού λοιπόν
στεναχωρηθούμε, απογοητευτούμε και .....μελαγχολήσουμε ας θυμηθούμε πρώτα και ας συγκρίνουμε. 11 αγώνες με 9 βαθμούς πέρσι και φέτος 8 βαθμούς σε 4 παιχνίδια.
Αν κάποιος λοιπόν συγκρίνει αυτά τα δύο στοιχεία το μόνο που πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει είναι να χαμογελάσει γεμάτος ικανοποίηση και να εύχεται φυσικά ανάλογη συνέχεια.
Ραντεβού λοιπόν όπως πάντα στο γήπεδο (και όχι στην καφετέρια) για να απολαύσουμε την ομάδα μας και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"