Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 1-0

Με απίστευτο πάθος και με πραγματική κατάθεση ψυχής ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα,κερδίζοντας τον Δωτιέα Αγιάς με 1-0.
 Νίκη καθαρή και παλικαρίσια,αφιερωμένη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας στον μεγάλο απόντα μας, τον Παναγιώτη Γούτσιο.
Απόντα όμως μόνο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Παναγιώτης κανόνισε και
πήρε εξιτήριο για σήμερα από το νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη, ήρθε στον αγώνα και επί 90 και πλέον λεπτά παρότρυνε τους συμπαίκτες του.
 Από αύριο θα μπει εκ νέου στο νοσοκομείο ώστε να δρομολογηθεί τελικά η εγχείρηση στο δεξιό ζυγωματικό του.
 Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι είχε ελάχιστες ως καμία φάσεις ενώ το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 66' με σουτ του Κεμάλι, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι περισσότεροι από 400 φίλαθλοι έδωσαν βροντερό παρόν.
Το φιλμ του αγώνα:
1' Σουτ του Μαλάκου, διώχνει ο Σταυράκης με τα πόδια και στην συνέχεια της φάσης σέντρα από τον Χατζηαθανασίου,κεφαλιά του Κρεββατά άουτ.
11' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χατζή, λίγο άουτ,
66' Ατομική ενέργεια από τον Κεμάλι και δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στο κεφάλι του Σωτηρόπουλου και γκολ 1-0.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Χατζής, Αλεξίου, Μαλάκος (73' Μιχολίτσης), Κεμάλλι, Ζατσάι (61' Μπίκας), Κρεββατάς (77' Ζενούνι).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Σταυράκης, Χότζα, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (61' Λεμά), Βαρουξάκης (68' Γούτος), Σωτηρόπουλος (68' Τσιρογιάννης), Πετρουζέλης.




 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"