Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

O TAΣΟΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

  Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τους ποδοσφαιρόφιλους του Βελεστίνου και ειδικά για τους μικρούς αθλητές στην Ακαδημία του συλλόγου μας, αφού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον άσσο του Παναθηναϊκού, Τάσο Λαγό.
 Ο εκ των αρχηγών των πρασίνων, επισκεύφτηκε χθες τα γραφεία της Ακαδημίας μας στο Στάδιο Βελεστίνο, όπου και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από 100 περίπου παιδιά.
 Φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε
αυτόγραφα, παρακολούθησε την προπόνηση τους, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τόσο τον προσωπικό του φίλο Γιώργο Χατζή όσο και τον παλίο προπονητή του Λάκη Μπακάλη. Βλέπετε ο κόουτς πριν στίσει την σημερινή ομάδα του Ρήγα Φεραίου (17 παιδιά από τις Ακαδημίες μας με μ.ο. ηλικίας τα 23 έτη) είχε προλάβει να οργανώσει και τις ακαδημίες στον Αλμυρό, απ'όπου και ξεπήδησε ο Τάσος Λαγός.
Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο ταλαντούχος μέσος στην εφημερίδα "Ταχυδρόμος'' και στον Κωνσταντίνο Ματή αλλά και στον Sport FM 89,5 και στον Χρήστο Θανασούλη, ενώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση :
Λαγός: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά» 
Μία γεύση από τη δουλειά που γίνεται φέτος στις ακαδημίες του Ρήγα Φεραίου πήρε χθες ο Τάσος Λάγος, ο οποίος, σε δηλώσεις του, τόνισε πως οι Βελεστινιώτες κάνουν πολύ καλή προσπάθεια, ενώ μίλησε και για τον πρώην προπονητή του στις ακαδημίες του Γ.Σ. Αλμυρού, Λάκη Μπακάλη, και για την φετινή αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά: 
«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στο Βελεστίνο ανάμεσα σε παιδιά που είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου κάνουν μία πολύ καλή προσπάθεια. Ο αριθμός των παιδιών στις ακαδημίες είναι μεγάλος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία κωμόπολη σαν το Βελεστίνο, ενώ η πρώτη ομάδα έμεινε στην κατηγορία. Τα παιδιά δίνουν όραμα, δύναμη σε όλους, στο σωματείο και στο Βελεστίνο για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν σήμερα». 
Ο Τάσος Λαγός όταν αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Αλμυρού, είχε προπονητή τον τωρινό τεχνικό του Ρήγα Φεραίο, Λάκη Μπακάλη. Για το συναίσθημα της συνάντησης με τον παλιό του τεχνικό, δήλωσε: «Ηταν ένα ωραίο συναίσθημα. Ημουν πολύ μικρός όταν δούλεψα με τον κύριο Μπακάλη. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και μόνο τυχεροί μπορούν να αισθάνονται οι Βελεστινιώτες που έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας».

Για το τι έχει να πει στα μικρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο: «Στην κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά σήμερα, βρισκόμουν κι εγώ κάποτε. Ξεκίνησα πολύ μικρός, δούλεψα πολύ σκληρά, αγαπούσα το ποδόσφαιρο και ήθελα να φτάσω ψηλά. Το σημαντικό είναι να ακούς τους προπονητές σου, γιατί αυτοί ξέρουν περισσότερα πράγματα όταν είσαι μικρός. Επίσης, κάτι που δεν κοιτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι το σχολείο. Πρέπει να ασχολούνται ταυτόχρονα και με το σχολείο και με το ποδόσφαιρο».

Για τη φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό και τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Πετύχαμε σχεδόν όλους τους στόχους μας. Ισως στην αρχή δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε και έτσι μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Μετά η ομάδα βρήκε τη χημεία που έπρεπε, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο και πετύχαμε τους στόχους που μας είχαν απομείνει, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά αλλά και για την ομάδα ήταν ιδιαίτερη. Κανένας δεν πίστευε ότι θα πετυχαίναμε αυτά που πετύχαμε. Τους διαψεύσαμε όλους και τα καλύτερα έρχονται. Βέβαια έρχεται μία καινούργια σεζόν πιο δύσκολη με περισσότερες υποχρεώσεις αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"