Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΕΚΤΗ ΕΝΤΣΑΣΗ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Φωτιά… παίρνει ο 5ος όμιλος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις ενστάσεις της Δόξας Βύρωνα και της Νέας Ιωνίας κατά τουΡούβα.
Ο Ρούβας δεν έχει ομάδες στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Ηρακλείου όπως υποχρεούται από την προκήρυξη της Γ’ Εθνικής και γι’ αυτό οι ενστάσεις των δύο αθηναϊκών ομάδων έγιναν δεκτές. Δόξα Βύρωνα και Νέα Ιωνία πήραν τη νίκη στα χαρτιά και πλέον η ομάδα από τη Γέργερη βρίσκεται στις θέσεις
του υποβιβασμού.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 29/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις  27/4/2014 στο γήπεδο Γέργερης Ηρακλείου Κρήτης για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0).
Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 14/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις  13/4/2014 στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"