Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.
 Στον αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε ρέφερι από τον σύνδεσμο Κορίνθου. Είναι η πρώτη φορά που ορίζεται διαιτητής από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.
 Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια διεξάγονται
την Κυριακή 16/2 και αρχίζουν στην 3:00 το απόγευμα.Αναλυτικά οι διαιτησίες ανά αγώνα:

-Χαλκίδα-Ρήγας Φεραίος,διαιτητής ο κ.Νεοφυτιάδης Ιωάννης (φώτο), με επόπτες τους κ. Μπέτσογλου και Παπανικολάου, όλοι τους του συνδέσμου Κορινθίας. Παρατηρητής ο κ.Φλαμπούρης Ιωάννης από την Αθήνα.
-Μαχητής Τερψιθέας-Τρίκαλα, διαιτητής ο κ.Σελεμίδης, με επόπτες τους κ.Κατσικογιάννη και κ.Νικολαΐδη, όλοι τους του συνδέσμου Πέλλας
-Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Δομοκού,διαιτητής ο κ.Πάλιουρας, με επόπτες τους κ.Συμεωνίδη και κ.Ταταρίδη όλοι τους του συνδέσμου Μακεδονίας.
-Νάουσα-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, διαιτητής ο κ.Καραλιόλιος, με επόπτες τους κ.Στεφούλη και κ. Μωυσιάδη, όλοι τους του συνδέσμου Γρεβενών.
-Δωτιέας Αγιάς-Κύμη, διαιτητής ο κ.Ρούσσος- Μπεκερτζής, με επόπτες τους κ.Τσόγκακαι κ.Γκαρτζόνικας όλοι τους του συνδέσμου Πρέβεζας
-Λαμία-Λευκάδια, διαιτητής ο κ.Βάτσιος, με επόπτες τους κ.Σαββόγλου και κ.Ντζουροπάνο,όλοι τους του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.
-ΑΟ Καρδίτσας-Μακροχώρι, διαιτητής ο κ.Μιχαηλίδης, με επόπτες τους κ.Φλώτσιο Ι. και κ.Φλώτσιος Θ.,όλοι τους του συνδέσμου Βοιωτίας.
Ρεπό έχει ο Πυργετός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"