Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ - ΑΟ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

 Ο ΑΟ Αμπελωνιακός ιδρύθηκε το 1953 και προήλθε από τα δύο ανεπίσημα σωματεία, από τον Όλυμπο και τον Αμπελωνιακό. εδρεύει στην ομώνυμη κωμόπολη με συνολικό πληθυσμό 8.000 περίπου κατοίκους. Έδρα της ομάδας το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο της περιοχής στο οποίο τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας, νέο συστημα άρδευσης, ενώ δόθηκαν όλες οι απαραίτητες τεχνικές κλίσεις και προδιαγραφές. Η χωριτικότητα του γηπέδου ανέρχεται στους 1200 θεατές.
 Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ιδιοκτήτης πολύ γνωστής αλυσίδας καφέ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο πλέον ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γκαμπέτα.
 Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων οι Χρήστος Φλέγγας από τον Τύρναβο, Γιάννης Κόκκινος από Κασσιόπη,Τόλης Πολύζος από Τύρναβο, Βάιος Στούμπος από Ακαδημία Πλαταμώνα, Τόλης Γκαμπέτας από τον Πυργετό, Βασίλης Τανάγιας από Πυργετό και Γιώργος Κακαβίτσηςαπό Τύρναβο, ενώ σημαντικότατη ενίσχυση τώρα τον Γενάρη ήταν η απόκτηση του ικανότατου Τερματοφύλακα Αλέξανδρου Τρούκη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"