Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ -ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1-0

 Μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, τόσο δυναμικότητας όσο και κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και γνώρισε την ήττα με 1-0
 Μάλιστα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων έκανε δυσκολότερη η πυκνή ομίχλη και φυσικά η πάρα πολύ λάσπη που είχε το γήπεδο.
Ας δούμε όμως το φιλμ του αγώνα:
4′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας Καφέ-Πιέτρα, ο τελευταίος πασάρει στον Ελευθεριάδη στο ύψος της περιοχής, σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
6′ Ο Ρήγας πετυχαίνει τέρμα με τον Ζατσάι, όμως ο βοηθός ακυρώνει το τέρμα ως off-side.
17′ Σέντρα του Κουβελά, ο Ζατσάι πιάνει την κεφαλιά, η οποία όμως δεν έχει την απαραίτητη δύναμη και διώχνουν οι αμυντικοί.
21′ Πάσα του Ελευθεριάδη στον Μαυριδόγλου, αυτός επιχειρεί το σουτ από πλάγια αριστερά, ο Κεφαλάς μπλοκάρει σταθερά.
27′ Σουτ του Σαρηγιαννίδη από το ύψος της περιοχής, ο Κεφαλάς αποκρούει, ριμπάουντ από τον Μαυριδόγλου που σουτάρει εκ νέου, με τον Κεφαλά να αποκρούει εντυπωσιακά.
48′ Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, αποδέκτης της μπάλας ο Ελευθεριάδης, πασάρει ωραία στον επερχόμενο Αντώνη Ηλιάδη, αυτός όμως χάνει την ισορροπία του και δεν θα καταφέρει να σκοράρει.
53′ ΓΚΟΛ! Αλλαγή της μπάλας μεταξύ Καφέ και Αντώνη Ηλιάδη, ο τελευταίος μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, πασάρει παράλληλα στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ελευθεριάδης θα κάνει την προβολή και παρά την προσπάθεια των αμυντικών και του Κεφαλά, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα (1-0)
55′ Εκτέλεση φάουλ του Χατζή, ο Κόκκας γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής, πασάρει παράλληλα στον Γκίκα σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Σταματέλος.
56′ Κίτρινη κάρτα Ελευθεριάδης.
61′ Αλλαγή για τον Ρήγα, ο Μπίκας στη θέση του Μπλέτσα.
62′ Αλλαγή για το Μακροχώρι, ο Τζεϊρανίδης στη θέση του Μαυριδόγλου
67′ Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Τάσος Τσακαλίδης στη θέση του Ελευθεριάδη.
74′ Τρίτη αλλαγή για τους «ασπρόμαυρους», ο Μάλτος στη θέση του Συμεωνίδη.
75′ Κίτρινη κάρτα Τσούκαλης.
81′ Η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στην αντεπίθεση, ο Κουβελάς θα βγει απέναντι από τον Σταματέλο, ο οποίος θα αποκρούσει εντυπωσιακά, αποσωβόντας την ισοφάριση.
85′ Εκτέλεση φάουλ του Σαρηγιαννίδη, μπλοκάρει ο Κεφαλάς.
90′ Πάσα του Γεωργίου στον Αντώνη Ηλιάδη, ο τελευταίος θα πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι, ο Κεφαλάς όμως απομακρύνει σε κόρνερ.
90′ Κίτρινη κάρτα Γεωργίου.
90+1′ Εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, ο Γρηγόρης Ηλιάδης μέσα στην περιοχή πιάνει το μονοκόμματο σουτ, η μπάλα άουτ.
Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το imathiasportsnews.gr
Μακροχώρι : Σταματέλο, Συμεωνίδη,Σαριγιαννίδη, Ηλιάδη Γ., Σαλέπης, Πιέτρα, Μαυρίδογλου, Γεωργίου, Καφές, Ηλιάδης Α. και Ελευθεριάδης.
Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Κόκκας, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπλέτσας(60'Μπίκας), Χατζής,Ζατσάι,Γκίκα,Κουβελάς,Τσουκάλης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"