Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1

 Πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλά στάνταρ απόδοσης η ομάδας μας κατάφερε να επικρατήσει των Τρικάλων 2-1, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
  Τι και αν ο προπονητής μας επέλεξε να αφήσει στον πάγκο 6 από τους θεωρητικά βασικούς.Τι και αν η ομάδα μας βρέθηκε μόλις
στο 5' λεπτό πίσω στο σκορ από μια άτυχη στιγμή. Ο ρυθμός και το πάθος ήταν το ίδιο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δείχνοντας ότι ο Ρήγας Φεραίος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα λεγόμενα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας αλλά και πως ο Λάκης Μπακάλης θα έχει πολλές ισάξιες επιλογές κάθε Κυριακή για την επιλογή της ενδεκάδας.
Το φιλμ του αγώνα:
3', μπαλιά του Αλεξίου στον Γάρο ο οποίος θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
5' Ο Χαλιμπάκης με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Κεφαλά, καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά του, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα, 0-1
11' ωραίο τεχνικό σουτ του Τσουκάλη από αριστερά, θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
21' σέντρα του Σπαθή από αριστερά, κεφαλιά του Ζατσάι, στέλνει την μπάλα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
25' ο Ζατσάι ξεμαρκάρετε με ωραίο τρόπο και πλα΄σαρει στον Μιχολίτση, αυτός  θα πιάσει το πλασέ αλλά ο Στάμος προλαβαίνει και διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
30' ανατροπή του Γάρου μέσα στην περιοχή, που δεν δίνεται και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μιχολίτσης σεντράρει, με τον Ζατσάι να μη μπορεί να νικήσει τον Ψωμιάδη.
37' ο Ζατσάι εκτέλεσε φάουλ, ο Μιχολίτσης σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ψωμιάδη να διώχνει σωτήρια.
41'νέα ανατροπή , αυτή την φορά στον Σπαθή, που θα δεχθεί και κίτρινη για διαμαρτυρία
48' κόρνερ με τον Γκίκα, πλασαριστά στον Μιχολίτση που θα πιάσει με την μία το διαγώνιο σουτ, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Σπαθής με σουτ θα έγραψε το 1-1
65'ο  Γουτούλης βρήκε ωραία τον Ζατσάι και αυτός με σουτ-κεραυνό έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ψωμιάδη για να γίνει το 2-1
70' κούρσα του Γκίκα που θα πασάρει όμορφα στον Κουβελά, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Ψωμιάδης.
Κίτρινη για την ομάδας μας αντίκρισαν οι Γουτούλης,Σπαθής και Μιχολίτσης.
Πλέον η συνέχεια για το Κύπελλο θα είναι στις 15 Δεκεμβρίου, όταν ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί εντός έδρας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σε νοκ-άουτ αγώνα, που θα είναι και ο τελικός του ομίλου (4η αγωνιστική της 1ης φάσης, με 12 ομάδες να συνεχίζουν)
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκας, Αλεξίου, Μπίκας, Γάρος (46' Γκίκα), Τσουκάλης (46' Κουβελάς), Ζατσάι, Μιχολίτσης (63' Χατζής)
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ψωμιάδης, Μπόντε, Α. Ηλίας (74' Μ. Ηλίας), Λοϊζίδης, Σακελλαρίδης (68' Ιωαννίδης), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης, Στατσέφσκι (51' Σίμοβιτς).







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"