Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ

 Σε μήνα του Ρήγα Φεραίου θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξελίχθηκε ο Αύγουστος. Η συνεχής προσπάθεια προβολής του συλλόγου μας,σε συνδυασμό με το σπουδαίο φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, " έβαλε" τον ΑΣ Ρήγα Φεραίου, σε κάθε ειδησιογραφικό site αλλά και σε κάθε αθλητική εφημερίδα.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ο επίσημος ιστότοπος του συλλόγου μας έφτασε
να δεχθεί πάνω από 1500 επισκέπτες σε μία ημέρα.ενώ συνολικά οι επισκέπτες για τον μήνα Αύγουστο άγγιξαν τις 7000.
 Αποτέλεσμα όλων αυτών για το asrigasferaios.blogpost.gr ήταν να βρεθεί σε περίοπτη θέση στην κατάταξη του ALEXA.COM φτάνοντας μέσα στα 800.000 πρώτα site παγκοσμίως(781.892 θέση), ενώ όσο αναφορά την Ελλάδα βρισκόμαστε μέσα στα 4000 πρώτα site(3.906 θέση).
 To αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (αναλογικά πάντα) αν σκεφτεί κανείς ότι το μοναδικό θέμα αρθρογραφίας μας είναι η ομάδα του Ρήγα Φεραίου και πως στην ίδια κατάταξη προσμετρώνται παγκόσμιοι διαδικτυακοί κολοσσοί.
 Συνεχώς μεγαλύτερη γίνεται και η παρέα μας στο Facebook   φτάνοντας πια να αριθμοί 767 φίλους που καθημερινά αυξάνονται.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζεται καθημερινά με τις "επισκέψεις σας" και τα "like σας", δίνοντας μας κουράγιο να συνεχίσουμε με μόνο κέρδος την αγάπη για την ομάδα μας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"