Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

 Ξεκουράστηκαν σήμερα οι παίκτες του Ρήγα αφού ο προπονητής τους κ.Μπακάλης  τους έδωσε ρεπό, αλλά η αυριανή μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη.
 Βλέπεται έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (στις 09:30) αλλά και απογευματινή.(στις 16:30)
 Το απόγευμα οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Όσοι δεν
έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι στα Κανάλια με τον τοπικό Απόλλων. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00.
 Καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται μακρύ και δύσκολο ο Λάκης Μπακάλης θέλει όλοι οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά και αυτός να είναι σίγουρος για το ποιος μπορεί άμεσα να βοηθήσει.
 Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι, θα παραμείνουν στο Βελεστίνο και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κ. Γρηγοριάδη.
 Στην..λίστα των τραυματιών παραμένουν οι Παναγιώτης Γούτσιος και Απόστολος Κεφαλάς. Ο μεν πρώτος υποφέρει από το διάστρεμμα που υπέστη την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον χτυπημένο του αντίχειρα.
 Και για τους δύο τελικά συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος της εβδομάδας αν και είναι γνωστή η πάγια τακτική του κΜπακάλη να μην πιέζει την συμμετοχή παικτών που δεν είναι έτοιμη 100%.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"