Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

  Δηλώσεις στον δημοσιογράφο Γιώργο Πέγιο και στην εφημερίδα "Θεσσαλία" έκανε ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου κ.Λάκης Μπακάλης,ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ. Καρδίτσας.
 Αναλυτικά τα όσο είπε:
«Νομίζω πως για όλες τις ομάδες αποτελεί κίνητρο η συμμετοχή τους σε μία νέα διοργάνωση. Έτσι και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.  Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς παράλληλα να μας επηρεάσει αρνητικά στο πρωτάθλημα διότι έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. 
 Με το κατάλληλο ροτέισον μπορούμε άνετα να αντεπεξέλθουμε και στις δύο διοργανώσεις.  Φυσικά, για αν προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου θα πρέπει να αποκλείσουμε τον Α.Ο. Καρδίτσας μέσα στην έδρα του. Αυτό δεν θα είναι απλή υπόθεση. Γνωρίζουμε ότι αντίπαλοι διαθέτουν καλούς παίκτες, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε. 
 Πιστεύω πως το ματς θα κριθεί στη δύναμη, το πάθος και τη διάθεση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας. Όχι τόσο στην τεχνική διότι καμία ομάδα δεν είναι αυτή την εποχή έτοιμη 100%. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά πιστεύω ότι οι πιθανότητες να προκριθούμε θα είναι αυξημένες». 

Ο κ. Μπακάλης ρωτήθηκε ακόμη αν το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο και το παιχνίδι που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο Βελεστίνο στις 22 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής: 
«Δεν το νομίζω. Θα είναι δύο διαφορετικοί αγώνες για διαφορετικές διοργανώσεις και σε διαφορετικά γήπεδα. Πάντως, όπως και να έχει εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη και στα δύο ματς. Τόσο γιατί επιθυμούμε τη διάκριση στο Κύπελλο, όσο και για να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"