Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΜΙΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-1 , ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΪNΤ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

  Σκηνές που γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και αμαυρώνουν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ανθήλης.
  Η ομάδας μας παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και αγωνιζόμενη ψυχωμένα
και πειθαρχημένα έπρεπε να βρει τρόπους να κερδίσει όχι μόνο τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές αλλά και τους αντίπαλους παράγοντες, που με βρισιές και απειλές προσπαθούσαν να κάμψουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας.
 Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το διαιτητικό τρίο από την Εύβοια, ήταν....εκτός τόπου και χρόνου. Πέρα από το γκολ της ισοφάρισης που ήταν οφσάιντ, στην φάση του 85' κυριολεκτικά τα έχασαν και φοβήθηκαν το ντου που έγινε από τους ανθρώπους της Λαμίας. Είναι χαρακτηριστική η "ατάκα" του διαιτητή κ.Πόγκα μετά τον αγώνα. "Δεν φταίω εγώ, ο επόπτης μου (σ.σ. Σπανός) ΦΤΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ μην φάει ξύλο και άλλαξε την υπόδειξη του δείχνοντας πέναλτι, και με πήρε στον λαιμό του!!!! Σαν να μην μας τα λένε καλά....
 Νωρίτερα ο Ρήγας θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι τόσο με το τετ α τετ του Γκίκα στο 43' αλλά ακόμα περισσότερο και με το δοκάρι του Κουβελά (φανταστικό σήμερα) στο 64'. Όπως και να 'χει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο, πάει σε όλα τα ματς για να κερδίσει και πως μπορούμε να περιμένουμε πολλά καλά παιχνίδια και αποτελέσματα στο μέλλον.
Οι σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης
4' Σουτ του Ζατσάι από καλή θέση έφυγε άουτ.
9' Αδύναμο σουτ του Κουβελά μπλόκαρε ο Φυρινίδης.
22' Σουτ του Διαμαντίδη εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Τσουμπέκος.
30' Σουτ του Ζατσαάι απέκρουσε ο γκολκίπερ της Λαμίας και στην επαναφορά, ο ίδιος παίκτης σούταρε εκ νέου άουτ.
38' Ατομική προσπάθεια του Γκίκα ολοκληρώθηκε με πάσα στον Κουβελά, ο οποίος έκανε ωραία προσποίηση στον αμυντικό, πλάσαρε από πλάγια θέση σημειώνοντας το 0-1.
40' Κάθετη μπαλιά στον Κόλεφ, απέκρουσε ωραία ο Τσουμπέκος το σουτ του Βούλγαρου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.
41' Εκτέλεση φάουλ του Κυπτίου στην ευθεία του τέρματος, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
41' Ο Κουβελάς τροφοδότησε τον Γκίκα, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ από αρτιστερά σε φάση τετ-α-τετ.
53' Κάθετη πάσα του Διαμαντίδη στον Ζλατκόφσκι, απέκρουσε αρχικά ο Τσουμπέκος αλλά ύστερα από κόντρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στην αρχή της φάσης ο Σκοπιανός επιθετικός είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ.
65' Σκαφτό σουτ του Κουβελά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παπαδήμας.
70' Σουτ του Κουβελά μπλόκαρε ο Φυρινίδης.
74' Πλάγιο σουτ του Κουβελά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Λαμίας.
86' Πέναλτι-φάντασμα κέρδισε η Λαμία που εκτέλεσε εύστοχα στο 94' ο Τατάμης. O επιθετικός της Λαμίας, "αγκαλιάζει" τον Χρ. Σπαθή και κάνοντας θέατρο, πέφτει προς τα πίσω.
96' Πάσα του Γκίκα στον Ζατσάι, ο οποίος προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά μπλόκαρε ο Φυρινίδης.
Συνθέσεις:
Λαμία: Φυρινίδης, Παπαδήμας, Μκρτσιάν, Γόγολος (63' Παπαστεργίου), ΞΚουτρομάνος (75' Μαλισιώβας), Αντωνίου, Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης (69' Ταμάμης), Κυπτίου.
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου (87' Μπίκας), Σπαθής, Γούτσιος, Βουραζέρης, Μπλέτσας (87' Γάρος), Μπακάλης (87' Τσουκάλης), Χατζής, Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκας.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"