Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ:ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

 Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ο προπονητής της ομάδας μας Λάκης Μπακάλης -που ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την ΑΕΚ- επεσήμανε πόσο τιμητικό είναι για τον Ρήγα Φεραίο το ότι θα βρεθεί στο ίδιο γήπεδο με τον «Δικέφαλο».
 «Είναι μεγάλη η χαρά για μας που υποδεχόμαστε την ΑΕΚ, η οποία μας κάνει την τιμή να έλθει στο Βελεστίνο γι' αυτό το φιλικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τι σημαίνει ΑΕΚ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μία από τις ενδοξότερες ομάδες από τις τάξεις της οποίας πέρασαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Διαχρονικά έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, ενώ σίγουρα δικαιούταν να έχει πάρει περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα. Επιπλέον, κάποιες χρονιές έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
 Για μας το φιλικό με την ΑΕΚ έχει ιστορική σημασία, αφού για πρώτη φορά ο Ρήγας Φεραίος θα τεθεί αντιμέτωπος με μία τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μας για πάρα πολλά χρόνια. Ελπίζω ότι θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος του Βελεστίνου. Εξάλλου, είναι πολλοί οι συντοπίτες μας που έχουν αεκτζίδικα αισθήματα.
 Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εμείς δεν πρόκειται να ξεφύγουμε της πορείας που έχουμε χαράξει από την αρχή της προετοιμασίας. Όπως κάναμε και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια θα δοκιμάσουμε διάφορα συστήματα και πρόσωπα, στην προσπάθεια που κάνουμε για να βρεθεί το ιδανικό σχήμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών μας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"