Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΘ

 Την Κυριακή που μας πέρασε διεξήχθη στο Βελεστίνο ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με πραγματικά μεγάλη επιτυχία.
 Με αυτό τον τρόπο πήρε σάρκα και οστά η προσπάθεια της ΕΠΣΘ για αποκέντρωση των δραστηριοτήτων της, κάτι που μας είχε επισημάνει και ο κ. Πάσχος Χαράλαμπος σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει.

Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες γιατί πραγματικά όχι απλά "πέτυχε το πείραμα" αλλά άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξελίχθηκε σε μια γιορτή του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Ο κόσμος δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, σε ένα γήπεδο-χαλί με τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο στον νομό μας και οι δύο ιστορικές ομάδες που κοντραρίστηκαν φρόντισαν να κρατήσουν την αγωνία στο κατακόρυφο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην διοίκηση του κ.Μπατζίακα αλλά και πολλά μπράβο σε δύο δικούς μας ανθρώπους που επωμίσθηκαν όλο το βάρος. Οι κ.κ. Πάσχος Χαράλαμπος με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΘ και ο κ. Μαυροκέφαλος Ιωάννης αντιπρόεδρος του ΑΣ Ρήγας Φεραίος και αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΘ, σήκωσαν όλο το βάρος του οικοδεσπότη φροντίζοντας να καλύψουν την κάθε λεπτομέρεια.
Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι στην κυριολεξία "ζωντάνεψε" το Βελεστίνο και έγινε η "πρωτεύουσα" του νομού μας για τις μέρες αυτές.
Μακάρι και στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες που μόνο όφελος μπορούν να έχουν.
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και την απονομή του κυπέλλου:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"