Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Λ.ΜΠΑΚΑΛΗΣ: "ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η SUPER LEAGUE ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ"

 Με την άνοδό του στην Γ' Εθνική ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε πανελλήνια πόρτες με τον Λάκη Μπακάλη να κάνει χθες, δηλώσεις στο ραδιόφωνο Αrena FM 89.4 της Θεσσαλονίκης τονίζοντας πως είναι συγκλονισμένος από το επίτευγμα της ομάδας του Βελεστίνου!  
Αναφερόμενος στη Νίκη Βόλου δήλωσε πως αν ανέβει θα ανέβει μέσω των playoff ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου είπε πως είναι ικανός να κάνει το τρία στα τρία.
Αναλυτικά: Για το νεανικό στοιχείο της ομάδας του Ρήγα Φεραίου με ποδοσφαιριστές την περιοχής: "Από πέρυσι ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά και στην αρχική εντεκάδα χρησιμοποιούσαμε 5-6 ποδοσφαριστές κάτω των 20 ετών. Τα στοιχεία ήταν νέοι παίκτες της περιοχής και από τις ακαδημίες. Ο μ.ο. ηλικίας ήταν 21 χρόνια!"

Για την άνοδο στην Γ' Εθνική: «Ηταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Εμένα προσωπικά πολύ. Δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση. Και ο κόσμος του Βελεστίνου συμμετείχε. Όσον αφορά το μπάτζετ αυτό δεν είναι μεγάλο αφού δεν έχουμε ξένους. Όπως είπα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι από τη γύρω περιοχή".

Για τη βράβευση από τη Νίκη Βόλου από την οποία τιμήθηκε για την προσφορά του: «Είστε πρόσφυγας (αναφερόμενος στον Διονύση Ψωμιάδη). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αγκαλιάζουν οι πρόσφυγες. Το ένιωσα κι εγώ πολύ βαθιά. Ήμουν και ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητής στη Νίκη. Νομίζω ότι αγωνιστικά είναι πολύ καλή ομάδα, το είπανε και άλλοι προπονητές. Ξέρει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν θα ανέβει θα κερδίσει την άνοδο μέσω των μπαράζ. Έχει και τη διοικητική ηρεμία που έλειπε χρόνια. Η Νίκη Βόλου όπου και αν αγωνίζεται θα έχει κόσμο».
Σε αυτό το σημείο ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίο εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Διονύση Ψωμιάδη που παρουσιάζει την εκπομπή μαζί με την Ελισάβετ Ρόκα επειδή όπως είπε του άρεσε το έργο του στην ΕΠΣΜ και τις νεαρές ηλικίας που είχε θέσει ως όριο στα πρωταθλήματα.

Τέλος αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να κάνει το 3 στα 3 αλλά βέβαια έχει να περάσει από δύσκολες έδρες. Πιστευώ ότι Απόλλων Αθηνών και Ηρακλής θα κατακτήσουν την απευθείας άνοδο.

Ενώ συμπλήρωσε: «Δύσκολο να αντέξει η Σούπερ Λίγκα δυο ομάδες του Βόλου. Ηδη έχει μοιραστεί ο κόσμος. Από 6.000 σε κάθε παιχνίδι και οι δύο».

πηγή: arenafm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"