Τρίτη 30 Απριλίου 2013

H ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ - GOAL II : LIVING THE DREAM- 2007

Πρόκειται για το σήκουελ της πρώτης ταινίας. Η ταινία ακολουθεί τον προσωπικό μαραθώνιο του Σαντιάγκο Μινιέζ, στη προσπάθεια του να καταξιωθεί στον ανταγωνιστικό χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αφού ολοκλήρωσε τη θητεία στο Αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Νιουκάστλ αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, ο πρωταγωνιστής παίρνει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθώντας τα βήματα του Γκέβιν Χάρις, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό της «Βασίλισσας».
Εκεί, ανάμεσα στους «θρύλους» του αθλήματος όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ζινενίν Ζιντάν, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, θα γαλουχηθεί με την νοοτροπία του νικητή αλλά και του σουπερστάρ Γκαλάκτικο.
Έτσι θα αρχίσει να ζει σαν αληθινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και φυσικά θα γνωρίσει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Τα πολλά χρήματα και η αναγνώριση θα σταθούν ικανά για να τον οδηγήσουν στην αλαζονεία και στην οριστική ρήξη με μνηστή του.
Οι δυσκολίες δε λείπουν για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που όμως θα δώσει για ακόμα μία φορά να πετύχει το στόχο και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Ισχύει ό,τι και παραπάνω. Για όσους πιστεύουν, ότι το όνειρο μπορεί ακόμη να γίνει πραγματικότητα μετά το «Goal, Thedreambegins» πρέπει να δουν και το «Goal 2, Livingthedream».

Για τους Έλληνες θεατές υπάρχει ένα έξτρα ενδιαφέρον καθώς στην πρώτη νίκη που επιτυγχάνει η ομάδα του πρωταγωνιστή στο Champions League έχει ως αντίπαλο ελληνική ομάδα. Ποια άραγε;
Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι οι σκηνές από το γήπεδο είναι πολύ δυνατές όπως και στην πρώτη ταινία και πολύ εντυπωσιακό το πάντρεμα φάσεων από πραγματικούς αγώνες με τις αντίστοιχες σκηνοθετημένες.
Η ταινία είναι διάρκειας 110' λεπτών και μπορείτε να την απολαύσετε ολόκληρη στο παρακάτω βίντεο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"