Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

XΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΘΗΣ : "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "


  Άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει πόσο κρίσιμη η είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση και αυτό φαίνεται και από τα λόγια του αρχηγού της ομάδας Χρήστου Σπαθή, που δήλωσε στη «Θεσσαλία» και στον Γιώργο Πέγιο :
  «Την Κυριακή δίνουμε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θα αντιμετωπίσουμε τα Τρίκαλα με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.  Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, αλλά είμαστε γηπεδούχοι και πρέπει να μην έχουμε άλλη απώλεια βαθμών στο «σπίτι» μας. Είναι από τα παιχνίδια που συνήθως κρίνονται στη δύναμη και την αποφασιστικότητα. 
 Η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ της ομάδας που θα δείξει ότι θέλει περισσότερο τους βαθμούς. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να πετύχουμε το στόχο μας. Θα παίξουμε παθιασμένα για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο».
  Ο 26χρονος αριστερός οπισθοφύλακας δεν παρέλειψε να ζητήσει και τη βοήθεια των φιλάθλων: 
«Με τις ήττες που κάναμε από τον Μαχητή και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γνωρίζουμε ότι πικράναμε τον κόσμο μας, που ως τώρα μας έχει συμπαρασταθεί με ιδιαίτερη θέρμη τόσο εντός έδρας, όσο και σε πολλά εκτός έδρας ματς. Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα θέλουμε να επανορθώσουμε με μία νίκη επί των Τρικάλων. Στην προσπάθειά μας αυτή ξέρουμε ότι θα έχουμε ξανά τη βοήθεια των φιλάθλων του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών που με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να δώσουν «φτερά» στα πόδια μας και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Τους καλούμε να δώσουν και πάλι το δυναμικό «παρών» μια και η υπόθεση της παραμονής θεωρώ ότι είναι υπόθεση όλων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"