Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ "ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ"

Συνέντευξη στο goalpost.gr παραχώρησε ο προπονητής μας κ. Λάκης Μπακάλης. Μιλώντας για την πρόκληση της νέας χρονιάς παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενώ δεν παρέλειψε και να μιλήσει για το μεγάλο όπλο του Ρήγα Φεραίου που είναι ο νεανικός της ενθουσιασμός.
Δείτε αναλυτικά το θέμα όπως παρουσιάστηκε στην κορυφαία ιστοσελίδα της Θεσσαλίας:


Ήταν ένα όνειρο που λίγοι πίστεψαν πως θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Ένα όραμα όμως που στηρίχτηκε στο ταλέντο, στην ποιοτική και σκληρή δουλειά, σε μια σταθερή και ικανή διοίκηση, σε έναν εξαίρετο προπονητή και κυρίως στη νέα ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριτών από τη Μαγνησία.
Όλα τα παραπάνω ήταν το μεγάλο «μυστικό» και ταυτόχρονο το «δυνατό όπλο» του Ρήγα Φεραίου. 

Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας και κατά την ταπεινή μας γνώμη ένας από τους καλύτερους προπονητές του Νομού, ο κ. Λάκης Μπακάλης, μίλησε στο Goalpost.gr για τη φετινή συναρπαστική περιπέτεια του Ρήγα Φεραίο.
Σας παραθέτουμε λοιπόν τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις του: « Η άνοδος και ταυτόχρονα η δικαίωση των προσπαθειών όλων μας, ήταν αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δωτιέα Αγιάς.
Κάναμε μια καταπληκτική χρονιά. Βέβαια εγκλωβιστήκαμε στα τελευταία παιχνίδια από την πίεση και το άγχος. Αν και είχαμε μια διαφορά ασφαλείας 4-5 βαθμούς, στο τέλος υπήρξαν κάποια περίεργα αποτελέσματα που μας άγχωσαν πολύ Έτσι, χρειάστηκε να παίξουμε την τελευταία μέρα την κατηγορία. Τελικά όμως δικαιωθήκαμε.
Οι παίκτες μας ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο τελευταίων χρόνων. Έγραψαν ιστορία ανεβάζοντας την ομάδα στη Γ' Εθνική. Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει μεγάλη προοπτική. Έχει δύναμη, διάθεση, ενέργεια και μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Με δύο-τρεις προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο, θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στη νέα πρόσκληση της Γ' Εθνικής. Είμαι ευτυχής που δουλεύω με τους συγκεκριμένους παίκτες και ελπίζω αυτή η άριστη συνεργασία να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.
Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία μας, στον κ. επίτιμο πρόεδρο κ. Αιλλέα Μακρόπουλο, όπως και στη Δήμαρχο κ. Ελένη Λαίτσου για τη συμπαράστασή τους.
Άφησα τελευταίο τον υπέροχο κόσμο του Βελεστίνου, που αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της προσπάθειάς μας. Ήταν πράγματι εκπληκτικός κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα,
Η νεανική ομάδα του Ρήγα, με μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια και με παιδιά 17 και 16 χρονών στη σύνθεσή του έχει παρών και λαμπρό μέλλον. Με σωστή οργάνωση και διαχείριση αυτού του πραγματικού έμψυχου «θησαυρού» ο Ρήγας Φεραίος είναι βέβαιο πως στο άμεσο μέλλον θα προσθέσει νέες λαμπρές σελίδες στην ένδοξη ιστορία του».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"