Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 5-0 (φωτο)

 Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και "κρύβοντας" την μπάλα κατά διαστήματα η ομάδας μας κέρδισε σήμερα το απόγευμα την Δήμητρα Ευξεινούπολης με το ευρύ 5-0.
Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του ενώ και αυτήν την φορά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την δουλεία που γίνεται.
Στα θετικά η επανεμφάνιση του
 Φίλιππα Ρούκα μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του. Δεν μπορούμε φυσικά να μην σταθούμε και στα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο οι Γουτούλης και Μιχολίτσης, δείγμα της ποιότητας τους.
 Ειδικά το γκολ του Γουτούλη πρέπει να πούμε ότι σαν κίνηση και συνδυασμός είναι κάτι που το έχουμε δει αρκετές φορές να δουλεύεται στην προπόνηση και αυτό σημαίνει πολλά.
Πάντως την παράσταση έκλεψε ο Χρ, Σπαθής σε ρόλο διαιτητή!!!
Τα γκολ για τον Ρήγα μας σημείωσαν οι Γουτούλης στο 10', Μιχολίτσης στο 32' και στο 70΄, Γάρος στο 65' και Τσουκάλης στο 76'.
Ο Ρήγας έπαιξε με την εξής σύνθεση:Κεφαλάς, Γκοντόλος, Κόκκας, Βουραζέρης, Γουτούλης, Μπλέτσας, Ρέβης, Τσουκάλης, Γάρος, Ρηγίνος, Μιχολίτσης.
 Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τσουμπέκος, Χατζής, Πάσχος, Σ. Μπακάλης, Χολέβας, Ρουκάς, Κουλόλι, Γκουγιάνος, Μπομπότης.
Για διάφορους λόγους αντίθετα δεν αγωνίστηκαν οι Γούτσιος, Βογιαζής, Χατζηαθανασίου, Μπίκας.
Επόμενος φιλικός αγώνας εκτός έδρας το Σάββατο με τον Αχιλλέα Φαρσάλων










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"