Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2-1, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

  Με πάρα πολλές αλλαγές, ειδικά στο δεύτερο μέρος και με την δοκιμή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, ο Ρήγας πέτυχε φιλική νίκη σήμερα το απόγευμα επί του πραγματικά αξιόμαχου συνόλου του Αχιλλέα Φαρσάλων με
2-1.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα πολύ δεμένο σύνολο και πραγματοποίησαν μια πάρα πολύ όμορφη εμφάνιση. Μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ στο 59', εντούτοις στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ο Ρήγας κατάφερε να πετύχει δύο πολύ όμορφα τέρματα με τον Χάρη Μπίκα στο 79' και στο 90' κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγωνίστηκε με τον Ρήγα και ο νεαρός Τσιαμπαλής στην θέση του αριστερού μπακ, "εγκαινιάζοντας" έτσι τις καλοκαιρινές δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών.
  Στο α' μέρος για τον Ρήγα έπαιξαν οι: Τσουμπέκος, Γκοντόλος, Βουραζέρης, Κόκκας, Γουτούλης, Μπλέτσας, Χατζηαθανασίου, Σ. Μπακάλης, Ρηγίνος, Πάσχος, Μιχολίτσης. 
 Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Κεφαλάς, Γάρος, Μπίκας, Τσουκάλης, Ρέβης, Χολέβας, Ντόντος, Γκουγιάνος,Τσιαμπαλής και ο νεαρός Κουλόλι από τις ακαδημίες του Ρήγα.

Τα επόμενα φιλικά για την ομάδα μας είναι τα εξής:
Τετάρτη 24/4: Ρήγας Φεραίος-Δήμητρα
Σάββατο 27/7: Αχιλλέας Φαρσάλων -Ρήγας Φεραίος
Πέμπτη 2/5: Ρήγας Φεραίος-Πύρασος.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"