Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ,ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-1

Σας το είχαμε επισημάνει πως τα παιδιά της ακαδημίας μας συνεχώς βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν σήμερα ξεπερνώντας τις απουσίες παικτών και παίζοντας εξαιρετικά κατάφεραν και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, εκτός έδρας επί του Θησέα Αγριάς με 1-0.

Το χρυσό γκολ, που χάρισε την παρθενική νίκη στην ομάδα μας, πέτυχε στο 20' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Τανός.
Ο  ίδιος παίκτης στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δοκάρι ενώ ο Ρήγας θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ αν ήταν λίγο πιο τυχερός ο Κουλόλι σε δύο τετ-α-τετ που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Όπως προείπαμε η ομάδας μας είχε πολλές απουσίες και ταξίδεψε στην Αγριά μόλις με 12 παιδιά , συνοδεία του Προπονητή της Χρήστου Σπαθή και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών Γιώργου Καρτσώνα. Στον αγώνα έπαιξαν οι: Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι : Ρίσκα Π, Βαϊόπουλος Θ.,  Καλαμπακιώτης Κ.,Παπαδόπουλος Κ, Τζούλη, , Τάνος Σερ, Αραμπατζής Αντ.,Κούλολι Μοδ., .,Κουσκουρίδας Δ.,Κωνσταντέλος Γ, Σαίτης και Σταύρου
Λόγω των υποχρεώσεων τους με τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, έλειπαν οι Γιαννάκος Λ. και Καναλιώτης Γ..Τραυματίας ήταν ο Ντόβας Π. ενώ για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν οι Μπόλκας  Ανυφαντής Χρ., Ανυφαντής Αλ , , Μπουρμπουσιώτης Δ.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους. Να συνεχίσουν την σκληρή δουλεία που θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι κάθε εβδομάδα ανταμείβεται με συμμετοχή στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας για τα παιδιά που ξεχώρισαν.
Αργότερα θα έχουμε και φωτογραφίες από τις προσπάθειες και τα πανηγύρια των παιδιών μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"