Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-2 / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


  Συνεχίστηκε σήμερα κανονικά το πρωτάθλημα των ακαδημιών. Για την κατηγορία Κ-2000 η ακαδημία του Ρήγα Φεραίου υποδέχτηκε στο γήπεδο της Χλόης την ακαδημία της Νίκης Βόλου.
  Το blogpsot του Ρήγα Φεραίου ήταν εκεί και φωτογραφίσαμε τις προσπάθειες των παιδιών μας και των προπονητών μας.

  Η ομάδα του Ρήγα, εμφανώς βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο όταν και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Κούλολι, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αν δεν την σταματούσε η ατυχία και το δοκάρι σε προσπάθεια του Τάνου Σεραφείμ.
  Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχαμε πάλι ένα δοκάρι με τον Μπόλκα. Κάπως έτσι επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και η ομάδα της Νίκης Βόλου κατάφερε να σκοράρει σε 2 αντεπιθέσεις της.
 Οι προπονητές της ακαδημίας μας , δώσανε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά (σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα) δίνοντας προτεραιότητα στην αξία του παιχνιδιού και στο μεράκι των παιδιών και όχι στο αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως τα "πιτσιρίκια" έχουν κερδίσει τις καρδιές μας.
Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι : Ρίσκα Π, Βαϊόπουλος Θ., Ντόβας Π. Καλαμπακιώτης Κ.,Παπαδόπουλος Κ, Τζούλη, Μπόλκας, Τάνος Σερ,. Γιαννάκος Λ., Αραμπατζής Αντ.,Κούλολι Μοδ., Ανυφαντής Χρ., Ανυφαντής Αλ.,Κουσκουρίδας Δ.,Κωνσταντέλος Γ., Καναλιώτης Γ., Μπουρμπουσιώτης Δ.

 Την ακαδημία του Ρήγα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, την προπονούν "δικά μας" παιδιά που αγωνίζονται ήδη στην ανδρική ομάδα του Ρήγα. Αφιερώνουν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους ανάμεσα στις δουλειές τους και στις προπονήσεις τους με μόνο σκοπό σε λίγα χρόνια κάποια από τα παιδιά της ακαδημίας να είναι συμπαίκτες τους στην πρώτη ομάδα.
 Αξίζει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και πραγματικά τα παιδιά μας μόνο κερδισμένα θα βγουν με την ενασχόληση τους στις ακαδημίες του Ρήγα Φεραίου. Πληροφορίες στους υπεύθυνους των ακαδημιών : Μαυροκέφαλος Ιωάννης (αντιπρόεδρος)τηλ. 6979773419 και Καρτσώνας Γεώργιος τηλ.2425022606.
Από το χεράκι και στο γήπεδο. Το μέλλον του Ρήγα είναι έτοιμο για δράση
Και το 1-0 είναι γεγονός με σκόρερ τον Μοδέστο Κούλολι.

Χαρές και πανηγύρια των μικρών για το γκολ

Και όμως δεν θα γίνει το 2-1, η μπάλα θα βρει στο δοκάρι



Οδηγίες, μια τελευταία ματιά στον πάγκο και έτοιμοι να μπουν στον αγώνα

Έχει μαλώσει με την ήττα ο ¨αρχηγός" μας και φυσικά δεν την θέλει ούτε στις ακαδημίες. Όλοι  η ομάδα μαζί μετά το ματς κάνει την αυτοκριτική της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"