Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

  Όμορφες εκπλήξεις επιφύλαξε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου στα μέλη της αλλά και στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.
  Μόνο μια τυπική εκδήλωση δεν ήταν τελικά η χθεσινή, αφού με τον Γενικό Αρχηγό κ.Σπύρο Πάτα να έχει το πρόσταγμα, όλα οργανώθηκαν στην εντέλεια.
  Οι ψησταριές πήραν "φωτιά" τα τραπέζια στρώθηκαν, υπό την αυστηρή επίβλεψη
του κ.Αλεξίου Άγγελου, και το κρασί έρεε άφθονο.
  Έτσι, όταν τελείωσε η προπόνηση της ομάδας και συγκεντρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές μας, όλοι μείναν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντας το πλούσιο τραπέζι αλλά και δοκιμάζοντας τα καλοψημένα ψητά!!!
Έτσι, με την άδεια του προπονητή τους κ.Λάκη Μπακάλη, όλοι οι παίκτες μπόρεσαν να φάνε και να πιουν παραπάνω από το συνηθισμένο αλλά και να χαλαρώσουν λίγο ενόψει του κρίσιμου Κυριακάτικου αγώνα.
 Πολύ όμορφη στιγμή της χθεσινής γιορτής η βράβευση δύο ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στην περσινή πορεία της ομάδας μας. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 τέρματα Γιώργος Μιχολίτσης, καθώς και ο Κωνσταντίνος Γουτούλης ως ο πρώτος παίκτης σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής , αφού όχι μόνο είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά είχε λείψει μόλις 14 λεπτά ολοκληρώνοντας όλα τα υπόλοιπα 90 λεπτά.
Ο .....Αϊ Βασίλης επισκέφθηκε όλους τους παίκτες αφού η διοίκηση του κ.Στέργιου Καλόγηρου είχε φροντίσει να έχει ένα ατομικό δώρο για τον καθένα που συνοδεύονταν και από ένα... φάκελο, παραδομένο ιδιοχείρως από τον ταμεία του συλλόγου κ. Γάρο Ιωάννη.
 Την παράσταση πάντως έκλεψε το προσωπικό δώρο του προέδρου του συλλόγου μας κ.Καλόγηρου Στέργιου προς όλους τους παίκτες αλλά και τα μέλη της διοίκησης, αφού πρόσφερε στον καθένα μια μεγάλη συσκευασία από γνωστό προϊόν της εταιρείας του, που συναντά κανείς μόνο στα ακριβότερα ξενοδοχεία και εστιατόρια.
 Στους παίκτες μίλησαν εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος κ.Καλόγηρος Στέργιος, ο Γενικός Γραμματέας κ.Παπαδάμ Γεώργιος και ο Ταμίας κ. Γάρος Ιωάννης καθώς και ο προπονητής τους κ. Μπακάλης Λάκης.
 Οι ευχές ήταν κοινές από τα στόματα όλων. "Μακριά από τραυματισμούς και ραντεβού για νέο γλέντι τον Μάιο με την ομάδα να έχει ανανεώσει την παραμονή της στην Γ' Εθνική".









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"