Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-1

 Παίζοντας με αυτοπειθαρχία και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά ο Ρήγας Φεραίος πρόσθεσε άλλη μία μεστή εμφάνιση στο ενεργητικό του και φυσικά ακόμα μια επιτυχία στο πάλμαρε του.
  Θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ακόμα 1-2 τέρματα ενώ ουσιαστικά κινδύνεψε μόνο μία φορά.
  Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση στην ενδεκάδα της ομάδα μας
των Κεφαλά και Αλεξίου, οι οποίοι ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλοί , δείγμα του βάθους που έχει φέτος ο πάγκος μας.
 Το φιλμ του αγώνα:
8' ο Χατζής περνά πολύ ωραία στον Κουβελά, αυτός θα σεντράρει από τα αριστερά στο 2ο δοκάρι, εκεί ο Μπίκας θα πιάσει το σουτ στην κίνηση αλλά θα στείλει την μπάλα πολύ άουτ.
16' ο Αλεξίου (από τους κορυφαίους σήμερα) τροφοδοτεί τον Γκίκα, αυτός θα ξεμαρκαριστεί πολύ ωραία αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.
20' Κάθετη μπαλιά του Γκίκα στον Ζατσάι, αυτός αποφεύγει το μαρκάρισμα του αντιπάλου του αλλά το σουτ του περνά ελάχιστα άουτ
24' το 0-1, όταν ο Χατζής βρίσκει στα δεξιά τον Μπίκα που εκμεταλλεύεται τον κενό χώρο μπροστά του, την κατάλληλη στιγμή γυρνά την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και κει ο Κουβελάς με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.
29' πολύ έξυπνα ο Σπαθής εκτελεί το πλάγιο από αριστερά, βρίσκοντας ξεμαρκάριστο τον Γκίκα, αυτός αμέσως γυρίζει στον Κουβελά που από το κέντρο της περιοχής θα πιάσει το σουτ στέλνοντας την μπάλα να ξύσει το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
43' ξανά με έξυπνη εκτέλεση πλαγίου ο Σπαθής θα βρει τον Γκίκα, του σουτ του οποίου περνά ελάχιστα άουτ.
48' σουτ από τον Μεζίνι θα περάσει άουτ.
53' από κόρνερ που κερδίσει ο Αμπελώνας η μπάλα θα στρωθεί στον Μεζίνι, που μέσα από την μικρή περιοχή θα σουταρει άουτ.
77' ο Κουβελάς φανταστικά διώχνει σε εξ επαφής σουτ του Μπίκα.
89' Κεφαλιά του Τανάγια θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Βουραζέρης, Σπαθής, Αλεξίου, Χατζής (74' Γουτούλης), Ζατσάι, Γκίκα (84' Κόκκας), Κουβελάς, Μπίκας (73' Μιχολίτσης).
Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος Χ, Γκαμπέτας (46' Πασχαλίδης), Τζαρτζάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Ρόκα, Φλεγκας, Καρκαβίτσης, Αλεξανδρής (46' Μαζίνι), Παπανδρέου (72' Τανάγιας)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"