Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική.
 Στον αγώνα της ομάδας μας ορίστηκε τριπλέτα από τον νομό Λάρισας, η οποία είναι πολύ γνωστή στην ομάδα μας.
 Ο λόγος για τον κ.Μαστοροδήμο,που θα διαιτητεύσει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Πρόσφατα είχε σφυρίξει στον αγώνα κυπέλλου ΑΟ Καρδίτσας - Ρήγας Φεραίος 1-2, ενώ πέρσι για την Δ' Εθνική, σφύριξε το ίδιο ζευγάρι και για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τελικό αποτέλεσμα 2-1.
 Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή 3/11 και αρχίζουν στην 3:00 το απόγευμα.
 Αναλυτικά οι διαιτησίες ανά αγώνα:

-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, διαιτητής ο κ. Μαστοροδήμος Χρήστος, με επόπτες τους κ.Καρακώστα Απόστολο και τον κ.Τσαπραζή Απόστολο, όλοι τους του σύνδεσμο Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Πετρόπουλος Περίανδρος του συνδέσμου Μακεδονίας.
-ΠΥΡΓΕΤΟΣ-ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, διατητής ο κ. Κοεμτζίδης με επόπτες τους κ.Λαφαντζή και Χαρισμανίδης όλοι τους από την Κατερίνη (ο κ. Χαρισμανίδης ανοίκει στον σύνδεσμο Δωδεκανήσου)
-ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ- ΚΥΜΗ, διαιτητής ο κ. Σχίζας με επόπτες του τον κ. Μπαμπά και τον κ. Λυμπερόπουλο, όλοι τους του συνδέσμου Αθηνών.
-ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ, διαιτητής ο κ.Κρητικός με επόπτες του τον κ.Τριάντο και τον κ.Κόκκαλη, όλοι τους του συνδέσμου Θεσσαλίας.
-ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ- Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, διαιτητής ο κ.Μυριούνης(Καστοριάς) με επόπτες του τον κ.Μπιντή(Καστοριάς) και τον κ.τον κ.Τζιουβάρα(Κοζάνης)
-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΝ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, διαιτητής ο κ.Σελεμίδης με επόπτες του τον κ.Δεμερτζή και τον κ.Κεσίσογλου, όλοι τους του συνδέσμου Πέλλας.
-ΧΑΛΚΙΣ Α.Ο-ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ, διαιτητής ο κ. Φωτόπουλος με επόπτες του τον κ.Καραγιαννίδη και τον κ.Λιαμπότη, όλοι τους από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Ρεπό έχει η ομάδα της Λαμίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"