Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΜΑΧΗΤΗΣ 1-0

 Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα η ομάδα μας, αφού επιβλήθηκε εντός έδρας του Μαχητή Τερψιθέας με 1-0. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος με πολλές διακοπές και καθυστερήσεις, η ομάδα μας αξιοποίησε την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει στο 58'
το χρυσό τέρμα με τον Άλεξ Ζατσάι. Ο Γκίκα (κορυφαίος μαζί με τον Χατζή) εκτέλεσε πλασαριστά κόρνερ στον Σπαθή, με τον τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και ο Ζατσάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα, γράφοντας το 1-0.
 Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τέταρτο προσπάθησαν να πιέσουν και στο 76' είχαν μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ματς, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στο σουτ που επιχείρησε ο Σαββίδης. 

 Στο 83'ο Ρήγας «άγγιξε» το 2-0, με τον Γκίκα να κάνει το γύρισμα, με τον Μπίκα να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Μπρέλλα αλλά να μην προλαβαίνει να στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα.
'Άτυχος στάθηκε στο 25' λεπτό ο Μιχάλης Τσουκάλης που αποχώρησε τραυματίας μετά από χτύπημα που δέχθηκε. Αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί 3 ράμματα στο κεφάλι.

Το φίλμ του αγώνα:7’ Καλό χτύπημα κόρνερ από τον Σπαθή, μόνος του ο Χατζής κάνει την κεφαλιά και η μπάλα άουτ.
25' Σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα συγκρούστηκαν οι Μπουροζίκας και Τσουκάλης, με τον 2ο να τραυματίζεται στο κεφάλι και να περνάει στην θέση του ο Μπίκας.
33' Πίσω κεφαλιά του Γούτσου στον τερματοφύλακα, αλλά στην φάση μπαίνει ο Σαββίδης και προ του κάνει το σουτ ο Γουτούλης έρχεται με φόρα και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
53' Μόνος του με το τέρμα ο Μπίκας αλλά κάνει χλιαρό σουτ για να μπλοκάρει ο Μπρέλλας.
54' Φάουλ εκτελεί ο Κυριάκος μπλοκάρει ο Τσουμπέκος.
55' Δυνατό σουτ ο Κυριάκος με 2η προσπάθεια μπλοκάρει ο Τσουμπέκος.
59’ Σέντρα του Σπαθή από δεξιά ο Ζατσάι με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι κάνει το 1-0.
72' Καλό χτυπημένο φάουλ από τον Χατζή γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
76’ Πολύ καλό σουτ του Σαββίδη λίγα χιλιοστά από το κάθετο δοκάρι του Τσουμπέκου. 
80’ Κεφαλιά του Μπουροζίκα μόλις άουτ
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Γουτούλης (86' Κόκκας), Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Μπακάλης (77'Αλεξίου), Χατζής, Τσουκάλης (25' λ.τρ. Μπίκας), Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκα.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΗΘΕΑΣ : Μπρέλλας, Παγκαρλιώτας (80' Μπόλος), Κρίτσας, Μπουροζίκας, Αθανασίου, Παυλόπουλος, Κυργιάκος (77' Τσιαντούλης), Μολάς, Σαββίδης, Μάτος (69' Μαλάκος), Κρεβατάς.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"