Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ME ΔΙΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

 Με δίτερμα στο 1/3 του γηπέδου και με ασκήσεις στα στημένα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
  Ο Λάκης Μπακάλης, πιστός στις συνήθειές του, έκλεισε την εβδομάδα με δίτερμα αλλά αυτή την φορά στο 1/3 του γηπέδου δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα
στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας σε κλειστούς χώρους αλλά και στα ξεμαρκαρίσματα των επιθετικών.
Μάλιστα στο δίτερμα η κάθε ομάδα είχε από 12 παίκτες ενώ για την ιστορία οι γαλάζιοι κέρδισαν τους πράσινους με 3-2. Κανονικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής δείχνοντας ότι πιθανώς θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Βουραζέρης που λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ήρθε για προπόνηση μία ώρα αργότερα από την υπόλοιπη ομάδα.
 Η προπόνηση έκλεισε με ασκήσεις στα στημένα, τόσο κόρνερ και γεμίσματα με φάουλ, όσο και με απευθείας εκτέλεση φάουλ ή σουτ προς τον τερματοφύλακα. Ο προπονητής μας είχε χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ, δίνοντας συγκεκριμένους ρόλους στον καθένα σε κάθε εκτέλεση των ασκήσεων.
 Πλέον όλα είναι έτοιμα για τον αυριανό αγώνα και το θέμα συζήτησης μεταξύ των παικτών είναι το ποιοι μπορεί να βρίσκονται στην αυριανή αρχική ενδεκάδα αφού όλοι θέλουν να απολαύσουν αυτόν τον αγώνα.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"