Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ


   Εξαρχής είχε αναφερθεί ότι σκοπός της Ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου είναι να παρέχει στα παιδιά της περιοχής την δυνατότητα άθλησης και ενασχόλησης με το αγαπημένο τους άθλημα αλλά όταν υπάρχει και το κατάλληλο ταλέντο να δίνεται η ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη και ανάδειξη.
  Έτσι λοιπόν πριν από λίγες μέρες όλα τα παραπάνω έγιναν για πρώτη φορά πραγματικότητα. Η νεαρή αθλήτρια της Ακαδημίας μας Φωτεινή Καραγκιόζογλου, που από την αρχή της σεζόν άνηκε στο δυναμικό του γυναικείου τμήματος, έκανε το άλμα και πλέον ανήκει στην γυναικεία ομάδα του
Μαγνησιακού που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών. Η 16χρονη αθλήτρια προπονείται πλέον υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Κατσαμόρα, αλλά παράλληλα δίνει και το παρών στην Ακαδημία του Ρήγα Φεραίου όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα της. Εκεί υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Κουντούρη συνεχίζει την προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο με πολύ μεράκι.Εμείς ευχόμαστε στην Φωτεινή πάντα τα καλύτερα και μακάρι και άλλα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"