Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

  Ελάχιστες μέρες απομένουν μέχρι τις 11 Αυγούστου οπότε και η ομάδα της ΑΕΚ αναμένεται να έρθει στο Πήλιο, όπου και θα πραγματοποίηση το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.
 Επικεφαλής της αποστολής, που θα κατακλείσει στο Pelion Sports & Spa Center θα είναι ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε ένα διαφορετικό ρόλο πλέον από τον ρόλο του προπονητή, αυτόν του Εκτελεστικού Διευθυντή
, αλλά πάντα δίπλα στην μεγάλη του ομάδα.
 Φυσικά μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει η παρουσία του, όπως και η παρουσία του "Κολοσσού" Τραΐανού Δέλλα. Μπορεί ο "Τράι" να είναι πλέον προπονητής αλλά ποιος ξεχνά τον πρωταθλητή Ευρώπης Δέλλα και την χρυσή του κεφαλιά στον ημιτελικό με την Τσεχία.
Δίπλα τους, επίσης σε άλλους ρόλους πλέον, δύο ακόμα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που έκαναν μεγάλη καριέρα με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Βασίλης Δημητριάδης ως Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος και ο Βασίλης Μπορμπόκης ως Βοηθός Προπονητή. Παρών και ο άνθρωπος που επί δεκαετίες προσφέρει τις υπηρεσίες του στην μεγάλη του αγάπη, ο φροντιστής Νίκος Κορομηλάς, ο αγαπημένος "Μήτσι" όλων των φίλων της ΑΕΚ.
 Δυστυχώς δεν θα δώσει το παρών ένας πραγματικά πολύ μεγάλος παίκτης και νυν Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ ερωτηματικό παραμένει το αν ο κ.Μελισσανίδης θα μπορέσει, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων  στο εξωτερικό, να δώσει το παρών σε κάποιο φιλικό παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν οι φίλοι της ΑΕΚ στην Μαγνησία, αλλά και τους γύρω νομούς, είναι σε "αναμμένα κάρβουνα" τόσο για την άφιξη-υποδοχή της ομάδας τους, όσο και για τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν, έχοντας βάλει σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισθανθούν "σαν το σπίτι τους"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"