Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΝΙΚΗ 5-0 ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ

 Στην Κερασιά έγινε η φιέστα του τοπικού Αετού για την άνοδό του στη Β' τοπική κατηγορία. Καλεσμένος ήταν ο Ρήγας Φεραίος με την ομάδα μας να επικρατεί σε φιλικό παιχνίδι με 5-0.
 Δύο γκολ πέτυχαν οι Γάρος και Τσουκάλης και ένα ο Γουτούλης.
Βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα μια και το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Την απονομή στον Αετό έκαναν η Δήμαρχος
Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου και από την ΕΠΣ Θεσσαλίας την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Πάσχος Χαράλαμπος, ο Ταμίας κ. Δημήτρης Καραβάς, ο Αρχιδιαιτητής κ. Σπύρος Κανούλης, το Αναπληρωματικό Μέλος κ. Γιάννης Μαυροκέφαλος καθώς και ο Πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου κ. Στέργιος Καλόγηρος.
Στο φιλικό οι ομάδες παρατάχθηκαν με τις εξής συνθέσεις:
ΑΕΤΟΣ: Μπουρίτας, Παπαϊωάννου, Ι. Βλαχάβας, Καρπούζας, Δ. Βλαχάβας, Μαρούφ, Πατσαρίκας, Χουσεΐν, Κατσίκας, Κορδελάς, Τσινίδης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Ν. Ζήσης, Παπαστεργίου, Βαζούκης, Βούσβουρας, Γεωργάκος, Πορλουτζής, Καραγιάννης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Κόκκας, Γούτσος, Τσιαμπαλής, Σπαθής, Τσουκάλης, Μπίκας, Γάρος, Μιχολίτσης, Πάσχος. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τσουμπέκος, Χατζής, Μπομπότης και Κουλόλι







πηγή: goalpost.gr & epsthessalias.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"