Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ 3-1,ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

  Ακόμα ένα φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα η ομάδας μας κερδίζοντας το αξιόμαχο συγκρότημα της Αγχιάλου με 3-1.
 Την παράσταση έκλεψαν για ακόμα μία φορά οι 12χρόνοι "άσσοι¨" της ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο Κατσόλι πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας.

Για την ιστορία τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν οι Γάρος και Τσουκάλης, αμφότεροι με ωραίες ατομικές προσπάθειες.
Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τσουμπέκος, Κλώθος, Κόκκας, Γούτσιος, Γουτούλης, Μπίκας, Σπαθής, Τσουκάλης, Μιχολίτσης, Γάρος και Ρέβης.
Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Κεφαλάς, Τσιάμπαλης, Μπλέτσας, Βούλγαρης, Κουλόλι Π. ενώ όπως προείπαμε χρόνο συμμετοχής πήραν και οι μικροί Κουλόλι Μ., Κατσόλι και Παπαδόπουλος.
Από τις κερκίδες μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Μαυροκέφαλο είδαν τον αγώνα οι Χατζής, Γκοντόλος, Χολέβας, Πάσχος και ο τραυματίας Ρηγίνο, που στον προηγούμενο φιλικό υπέστη βαρύ θλαστικό τραύμα με αποτέλεσμα για τις επόμενες 6 εβδομάδες να είναι με δεμένο το πόδι και με πατερίτσες. Το παρών επίσης έδωσε και ο έτερος άτυχος της ομάδας, Βογιαζής που επίσης προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό.
Απόντες για διάφορους λόγους οι Μπακάλης, Βουραζέρης, Χατζηαθανασίου.
Επόμενο και τελευταίο φιλικό για την φετινή σεζόν, ο εκτός έδρας αγώνας με τον Αετό Κερασιάς το Σάββατο 25/5 στις 17:30, όπου θα γίνει και η γιορτή ανόδου για τους πρωταθλητές της Γ' ΕΠΣΘ.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"