Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 Μπορεί ακόμα όλοι να χαίρομαστε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και οι παίκτες να απολαμβάνουν την επιτυχία τους αλλά στην διοίκηση του ιστορικού συλλόγου μας, γνωρίζουν καλά πως τα πανηγύρια τελειώσαν και έχουν μπροστά τους ακόμα ένα πιο δύσκολο έργο απ'ότι τα τελευταία χρόνια.
 Ήδη για την Παρασκευή έχει δρομολογηθεί
συναντήσει των μελών της διοίκηση ώστε να δρομολογηθούν προτεραιότητες ενώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε το πόσο σημαντικό είναι το ότι όλα τα άτομα που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διοικητική ομάδα κινούνται-πράττουν και σκέφτονται σαν ένα άτομο, χωρίς προσωπικούς εγωισμούς και με απώτερο σκοπό το όφελος του Ρήγα Φεραίου.
 Βέβαια δεν μπορεί κανείς να μην ευχαριστήσει τον κ.Μακρόπουλο για την καταλυτική του παρουσία και την ουσιαστικότατη βοήθεια του. Είναι μεγάλη η αγάπη που τρέφει ο κ.Μαρκόπουλος για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου και για τους γνωρίζοντες δεν θα αποτελέσει έκπληξη ή οποιαδήποτε κίνηση του πάντα για το καλό της ομάδας
 Στο τραπέζι ήδη έχουν πέσει και ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους αλλά δεν είναι της στιγμής να αναφερθούμε σε αυτά. Εξάλλου τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση έχει ο προπονητής της ομάδας κ. Μπακάλης που ξέρει καλύτερα από τον καθένα που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.Και φυσικά δεν είναι δική μας δουλεία να μεταφέρουμε φήμες ή προτάσεις.
 Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις σε σαφώς πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ έχουν δρομολογηθεί και τα πρώτα δύο φιλικά, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα που κατά προτιμήσει θα είναι με δυνατούς αντιπάλους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"