Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ κ.ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΚΑΙ κ.ΠΑΣΧΟΣ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή είχε η εκτελεστική γραμματεία της Ένωσης Θεσσαλίας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπατζιάκα, Πάσχο, Αγγελόπουλο, Ακτσιαλή, μαζί με τον Σπύρο Κανούλη, που επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τον πρόεδρό της, με τον οποίον είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα διάρκειας περίπου 45 λεπτών.

Για τις πρόσφατες εκλογές, ο κ. Σαρρής συνεχάρη τον κ. Μπατζιάκα για την επανεκλογή του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν γνωρίζει τον κ. Θεοδώρου, ενώ ζήτησε να μάθει για τις δύο Βολιώτικες ομάδες στη Football League και την πορεία τους για την άνοδο. Ανέφερε ότι από τα φετινά μπαράζ ανόδου στη νέα Γ' Εθνική θα ανέβει μόνο η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ανεξαρτήτως των συμμετοχών τη νέα σεζόν, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το περσινό ...τραγικό να γίνουν μπαράζ αλλά να προβιβαστούν όλοι οι σύλλογοι.
Ο κ. Μπατζιάκας ζήτησε να αγωνιστεί ξανά η εθνική ομάδα σε κάποιο φιλικό αγώνα στη Μαγνησία και ο κ. Σαρρής απάντησε διπλωματικά, πετώντας την μπάλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι δεν υπάρχουν λεφτά από επιχορηγήσεις ή τον ΟΠΑΠ. Παρών στη συνάντηση και ο Ι. Παπακωνσταντίνου, αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Τέλος, Μπατζιάκςς και Κανούλης επισκέφθηκαν επίσης τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ για θέματα διαιτησίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"