Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ

 Μπορεί τα χρόνια να περνούν και τα μαλλιά να άσπρισαν (sorry κόουτς) αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Αντίθετα θα λέγαμε, σαν το παλιό κρασί γίνονται καλύτερα και αποκτούν μεγαλύτερη αξία.
 Δεν πρόκειται να πλέξουμε το εγκώμιο του Λάκη Μπακάλη ως προπονητή αφού οι επιτυχίες του μιλούν από μόνες τους αλλά και δεν είμαστε και ειδικοί ώστε να μπορούμε να κρίνουμε.

 Μπορούμε όμως να διακρίνουμε στον κάθε άνθρωπο πότε έχει πραγματικά αγάπη και μεράκι για κάτι. Και στην περίπτωση του προπονητή μας αυτό φαίνεται.
 Και επειδή μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα παιχνίδια των ακαδημιών στο Διμήνι (την Τετάρτη που μας πέρασε) αλλά και σήμερα στο φιλικό με τον Αστέρα Ριζομύλου.
Το πάθος του και εντολές του προς τους μικρούς ήταν με την ίδια προσοχή και έντασή όπως όταν προπονεί τους μεγάλους αλλά ή χαρά του ήταν πολύ μεγαλύτερη όταν έβλεπε τα πιτσιρίκα να εκτελούν σωστά αυτά που τους μαθαίνουν οι προπονητές τους και ποιος ξέρει, στο πίσω μέρος του μυαλού του μπορεί να σχεδιάζει τον Ρήγα για την σεζόν 2022-2023.
Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή και πως μπορούν να έρθουν τα πράγματα αλλά ο κόουτς μας και νέος είναι και πολλά απ΄ ότι φαίνεται έχει να προσφέρει ακόμα.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"