Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΚΥΨΕ ΠΟΤΕ

Η χθεσινή μέρα ήταν μια δύσκολη μέρα τελικά , όπως αποδείχθηκε , για την ομάδα μας.  Η ήττα έφερε κατήφεια και προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, αφού πλέον τα περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα.
Κανείς, μα κανείς όμως, δεν μπορεί να στεναχωρήθηκε περισσότερο από ότι ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας κ.Μπακάλης, απ ότι οι παίκτες του Ρήγα που με τόση λαχτάρα προσδοκούν το κάθε παιχνίδι, αλλά και απ' ότι η  διοίκηση του συλλόγους που σε ένα ακόμη αγώνα σύσσωμη την ακολούθησε δίνοντας το παρών και που ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα σε μια δεύτερη άνοδο μέσα  σε 2 χρόνια.

Βλέποντα όμως τα πράγματα πλέον πιο ψύχραιμα και αφού έχει περάσει το πρώτο 24ώρο όπου όλοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε η ευκαιρία να κερδίσει η ομάδα από την Κυριακή την άνοδο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι τίποτα δεν έχει χαθεί.
Ο Ρήγας εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι και σίγουρα κρατά τις τύχες του. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του και ένα σύνολο τριών αγώνων να δώσει ακόμα, την στιγμή που Αμπελωνιακός και Ελασσόνα έχουν να δώσουν μόνο 2 παιχνίδια αφού δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.
Για την νεανική ομάδα του Ρήγα ισχύει ο χρυσός κανόνας που ισχύει για κάθε νέο στην ζωή. Επιτρέπεται να σκοντάψει και να πέσει, επιβάλλεται να σηκωθεί. Αυτοκριτική λοιπόν από όλους, συμπεριλαμβανομένων και των φιλάθλων αφού μετά την νίκη επί του Πυργετού υπήρχε διάχυτο ένα κλίμα ευφορίας, λες και είχε τελειώσει το πρωτάθλημα και η ομάδα είχε ήδη κερδίσει την άνοδο.
Ανασυγκρότηση και  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Φέρουμε το όνομα ενός ήρωα που δεν το έσκυψε ποτέ! Ο Ρήγας Φεραίος είναι ιδέα και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Είμαστε καλύτεροι από πολλές άλλες ομάδες που θα ήθελαν να είναι στην θέση του Ρήγα. Η ομάδα έχει τόσο το υλικό όσο και τους κατάλληλους ανθρώπους για να επιτύχει την πολυπόθητη άνοδο.
 Το πρόγραμμα που έχουν οι 3 διεκδικητές της 6ης και 7ης θέσης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με * τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων.









Θ ΟΜΑΔΑ Βθ 20η Αγωνιστική 21η Αγωνιστική 22η Αγωνιστική

6 ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 24 ΑΙΟΛΟΣ *ΛΑΜΙΑ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

7 ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 24 ΡΕΠΟ *ΓΡΑΒΙΑ ΠΥΡΓΕΤΟΣ

8 ΕΛΑΣΣΟΝΑ 23 *ΛΙΟΝΤΑΡΙ *ΑΙΟΛΟΣ ΡΕΠΟ








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"