Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ Λ.ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ


Αγώνα καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής δίνει αύριο στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Αμπελωνιακό στο στάδιο του Βελεστίνου για την 13η ημέρα του 4ου ομίλου και χρειάζονται πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα για να βελτιώσουν τη θέση τους και να βρεθούν ξανά στην πρώτη προνομιούχο επτάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στη Γ’ Εθνική. «Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό στις επιλογές μας» δήλωσε ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης.

Να γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές θέλει ο Ρήγας Φεραίος στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Αμπελωνιακό. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην 8η και 9η θέση του πίνακα αντίστοιχα με την ομάδα του Βελεστίνου να έχει 14 πόντους και αυτή της Λάρισας έναν λιγότερο.
Οι «κυανόλευκοι» της Μαγνησίας έχουν να κερδίσουν από την 9η αγωνιστική, όταν επιβλήθηκαν της Ελασσόνας. Στη συνέχεια έφεραν ισοπαλίες με τον Αίολο Προφήτη Ηλία, τον Δωτιέα Αγιάς και τον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ ηττήθηκαν από τη Λαμία, «πληρώνοντας» ουσιαστικά την αδυναμία τους να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούν σε κάθε ματς.
Αύριο όμως πρέπει να μπει ένα τέλος στην …κακοδαιμονία και η ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς που τους έχει ανάγκη. Όλη την εβδομάδα ο προπονητής Λάκης Μπακάλης έριξε το βάρος στην ψυχολογία και αισιοδοξεί ότι κόντρα στον Αμπελωνιακό θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο φτάνοντας στη νίκη:
«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μη μείνουμε πίσω βαθμολογικά. Βέβαια δεν πρόκειται και για …τελικό, αλλά οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάληψη μίας θέσης μέσα στις πρώτες επτά του πρωταθλήματος.
Όπως όλα τα ματς της κατηγορίας, έτσι και αυτό παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αντίπαλη ομάδα δεν δέχεται εύκολα γκολ και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό στις επιλογές μας, ώστε να καταφέρουμε να τελειώσουμε επιτυχώς φάσεις που θα δημιουργήσουμε».
Απών ο Μπλέτσας
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ρήγας Φεραίος θα έχει αύριο μία απουσία. Είναι αυτή του Θανάση Μπλέτσα που στο προηγούμενο ματς με τον Α.Ο. Καρδίτσας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, ο 24χρονος μέσος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας.
Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Γιώργος Μιχολίτσης που εξέτισε την ποινή του. Στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία έχει 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τσουμπέκος, Κεφαλάς, Βογιατζής, Βουραζέρης, Γάρος, Γκοντόλος, Γουτούλης, Γούτσος, Κλώθος, Κόκκας, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Πάσχος, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τσουκάλης, Χατζής και Χατζηαθανασίου.
Διαιτητής του αυριανού παιχνιδιού ορίστηκε ο κ. Στυλιανός Φώτης της ΕΠΣ Ευβοίας με βοηθούς τους κ.κ. Σταύρο Ρουμπή και Σταύρο Ράζο της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Δημήτριος Λουκάς από τη Φθιώτιδα.
Aναδημοσίευση από την e-thessalia.gr - Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"