Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΕΛΟΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΟΜΑΔΑ

Ένας μέσα και ένας έξω για την Κυριακή.
Αργία μήτηρ πάσης κακίας και στην ομάδα μας το ξέρουν καλά αυτό. Καρναβάλια τέλος λοιπόν και όσο πρόλαβαν να χαρούν και να ξεφαντώσουν οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου,, πρόλαβαν.
Από σήμερα τα κεφάλια μέσα,με την ομάδα να βρίσκει τους κανονικούς της ρυθμούς ενόψει του δύσκολου Κυριακάτικου αγώνα, εκτός έδρας, με την πρωτοπόρο Λαμία.

Στον μυαλό του έμπειρου τεχνικού της ομάδας μας κ.Λάκη Μπακάλη σίγουρα τριγυρίζουν δεκάδες θέματα και προβληματισμοί. Ποιο σύστημα, ποια πρόσωπα, ποια τακτική;
Αλλά πάντα ξεκινάμε με τα δεδομένα. Και τα δεδομένα αυτήν την στιγμή στον Ρήγα έχουν ως εξής:
- Δημήτρης Βογιατζής( μέσος 7/0) έξω οριστικά για το υπόλοιπο της σεζόν με ρήξη χιαστού. Όσκαρ ατυχίας για τον ταλαντούχο 21χρόνο χαφ, που πριν καλά καλά περάσει ένας χρόνος από την εγχείρηση που είχε κάνει, έχει ξανά πόνους και προβλήματα. Το μόνο παρήγορο για τον Δ.Βογιατζή είναι πως στο ιστορικό του έχει "γρήγορες" επιστροφές από τραυματισμούς και η επόμενη σεζόν τον περιμένει μετά από 6 μήνες. Δημήτρη γερά γιατί στην Γ' Εθνική σας θέλουμε όλους παρών στο πειρατικό!!!
- Γούτσιος Π. (αμυντικός 17/0), Μπίκας Χ. (μέσος 18/1), Ρηγίνος Δ. (επιθετικός 15/2), έκαστος εκτός σχεδίων, αφού στον αγώνα με τον Αίολο συμπλήρωσαν τις 4 κίτρινες κάρτες και αυτομάτως τιμωρούνται με 1 αγωνιστική.
+ Ο Δημήτρης Χατζηαθανασίοα (μέσος5/0), αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας αφού από την προηγούμενη εβδομάδα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και το Σάββατο πριν τον αγώνα, ο 22 ετών "πολυθεσίτης" παίκτης έκανε εντατική ατομική προπόνηση ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
Οι μέρες αναμένονται να περάσουν με πολύ δουλειά τόσο πάνω στην φυσική κατάσταση όσο και σε θέματα τακτικής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"