Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΞΕΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

 Τις "ανεπίσημες" αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκίνησε η Ακαδημία μας, με πολλαπλή παρουσία και 4 φιλικά παιχνίδια στον Αλμυρό , το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
 Με την συμμετοχή 60 μικρών αθλητών από όλα τα τμήματα η Ακαδημίας μας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του
Άθλου Αλμυρού, έχοντας έτσι την ευκαιρία να τεστάρει τις ικανότητές της αλλά και να απολαύσει μια όμορφη εκδρομή με το διώροφο λεωφορείο του "ΤSINOYDIS TRAVEL" , που ναυλώθηκε για να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των αθλητών και των συνοδών τους.
Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι τα παιδιά είχαν και την υποστήριξη περίπου 10 γονέων που τα ακολούθησαν, καμαρώνοντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες τους.
Φέτος, για πρώτη φορά  λειτουργούν 4 διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, με ξεχωριστές προπονήσεις και φυσικά το ανάλογο με την ηλικία των παιδιών προπονητικό πρόγραμμα. Τα γκρουπ αυτά είναι α) παιδιά με έτος γέννησης  από 2001 ως 2003 β) παιδιά με έτος γέννησης από 2004 ως 2005 γ) παιδιά με έτος γέννησης από 2006 ως 2008 και δ) παιδιά με έτος γέννησης από 2009 ως και 2011.
Τα δε δύο μεγαλύτερα ηλικιακά γκρουπ να συμμετάσχουν και στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΘ, ενώ και για τους μικρότερους ελπίζουμε φέτος να διοργανωθεί ανάλογο τουρνουά.
Τα επόμενα Σαββατοκύριακα και μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων θα συνεχιστούν οι φιλικοί αγώνες για όλα τα γκρουπ, τόσο εντός Βελεστίνου όσο και με εκτός έδρας παιχνίδια.
Τέλος οι προπονήσεις και οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6946-683437 με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ.Κουμανίδη Βασίλη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"