Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

 Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Ρήγα Φεραίου μετά την μεγάλη νίκη στην Ηγουμενίτσα.
 Οι παίκτες της ομάδας μας βγήκαν νικητές μετά από μια δύσκολη μάχη, στην οποία όμως όπως κάθε Κυριακή είχαν την πολύτιμη βοήθεια από τον πιο έμπειρο "συμπαίκτη" τους.
 Ο λόγος για τον πραγματικό 12ο παίκτη και με διαφορά τον πιο πιστό οπαδό της ομάδος μας τον πατέρα Θεοφάνη. που για μία
ακόμα μια Κυριακή έδωσε το παρών, μαζί με την οικογένεια χωρίς να τον πτοήσουν χιλιόμετρα,έξοδα,κακός καιρός ή άσχημα αποτελέσματα.
 Ο αρχηγός της ομάδας μας, Χρήστος Σπαθής ήταν κατηγορηματικός στα όσα μας είπε:
"Είναι πάντα δίπλα μας. Τόσα χρόνια δεν τον έχω ακούσει να μας λέει κάτι άσχημο και πραγματικά η παρουσία του έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, μας δίνει ηρεμία και κουράγιο. Και όταν λέω πάντα δίπλα μας, δεν εννοώ μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες, να μας συμβουλεύει και να μας δίνει κουράγιο.
 Σήμερα έκανε 600 χιλιόμετρα μετά από την εντός έδρας ήττα μας και ήταν ο μόνος , εκτός των ανθρώπων της ομάδας, που ήρθε να μας στηρίξει. Έρχεται να δει τους αγώνες τις ανδρικής ομάδας , έρχεται και να καμαρώσει και τους μικρούς της Ακαδημίας. Δίπλα μας πάντα και σε όλα,μαζί με την οικογένεια του!! Όλοι οι παίκτες του χαρίζουμε αυτή την νίκη μέσα από την καρδιά μας και του υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο."
Να σαι καλά πάτερα Θεοφάνη και σε ευχαριστούμε για όλα!!














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"