Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

O MVP ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Μόνο ένας ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, 28, τη φετινή σεζόν. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχασε ούτε ένα λεπτό (πετυχαίνοντας τρία γκολ). Ο λόγος για τον Γιώργο Ναουμίδη, τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που ξεχώρισε με την κυανόλευκη φανέλα και δικαίως μπορεί να συγκαταλεχθεί στους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
 Μαζί με τον Βουραζέρη, δημιούργησαν ένα πολύ αξιόπιστο κεντρικό δίδυμο. Ήταν οι Πικέ-Ματσεράνο του Ρήγα Φεραίου! Ο μεν Ναουμίδης ψηλός, επιβλητικός, πιο τεχνίτης, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ο δε Βουραζέρης πιο δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, με πάθος, ηγετική φυσιογνωμία.
Στο magnesiasports μίλησε κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ο Γιώργος Ναουμίδης,πρώην παίκτης του Θησέα, του Ολυμπιακού Βόλου, πέρυσι της Χαλκίδας και στην ομάδα του Βελεστίνου από το καλοκαίρι του 2014. 
 
Ερωτηθείς για την πορεία του συλλόγου, απάντησε: “Τη φετινή σεζόν ο Ρήγας Φεραίος παρουσιάστηκε πιο έτοιμος, πιο έμπειρος στην κατηγορία και η δουλειά του κ. Μπακάλη φάνηκε στο γήπεδο. Από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική, ήμασταν όλοι μαζί μία οικογένεια και η πορεία μας χαρακτηρίζεται πολύ πετυχημένη. Μετά τη σκληρή προετοιμασία που κάναμε το καλοκαίρι, μας περνούσε από το μυαλό πως θα είχαμε μια καλή παρουσία και το καταφέραμε. Θεωρώ ότι βάσει υλικού, θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στην κατάταξη εάν σε μερικούς αγώνες δεν είχαμε ατυχίες ή ήμασταν πιο προσεκτικοί. Σε κάθε περίπτωση όμως, πετύχαμε νωρίς την παραμονή, είχαμε πολύ θετικά αποτελέσματα και αυτό μας ικανοποιεί. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε δύο μεγάλα σερί χωρίς ήττα, για εννιά αγωνιστικές στον πρώτο γύρο και δέκα στο δεύτερο. Με κάθε αντίπαλο, παίζαμε για τη νίκη και κερδίσαμε το σεβασμό των αντιπάλων μας”. Για το κλίμα που συνάντησε στο Βελεστίνο, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Συνάντησα ακριβώς αυτά που μου είχαν πει οι άνθρωποι της ομάδος το καλοκαίρι όταν μίλησα μαζί τους, δηλαδή ότι θα ήταν δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ και η ομάδα αποτελεί μια οικογένεια. Για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπακάλη και τη διοίκηση”.
 Σχετικά με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Ρήγα Φεραίου, ο 23χρονος παίκτης δήλωσε: “Ο Νίκος Βουραζέρης είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, μας βοήθησε πολύ με την εμπειρία του, βρήκαμε τη χημεία, δέσαμε από το ξεκίνημα της σεζόν κι αυτό φάνηκε στους αγώνες. Η αμυντική λειτουργία της ομάδος ήταν εξαιρετική και οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Δεν είναι θέμα μερικών παικτών ή μόνο των αμυντικών, αλλά ζήτημα λειτουργίας όλου του συνόλου”.
 
Για το πρωτάθλημα είπε: “Ήταν η δεύτερη σεζόν μου στη Γ' Εθνική και το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα ανταγωνιστικό. Με εξαίρεση τις δύο ομάδες που ξεχώρισαν ψηλά και μερικές που βρέθηκαν από νωρίς χαμηλά, όλες οι άλλες ομάδες δεν είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Κάθε αγωνιστική είχε τις δικές της δυσκολίες. Είδαμε κι εκπλήξεις από ομάδες που ήταν χαμηλά κόντρα στα φαβορί”.
 Τέλος, αναφέρθηκε στη δική του προσωπική απόδοση κι αν θα ήθελε να αγωνιστεί σε ψηλότερο επίπεδο: “Προσπάθησα όλη τη σεζόν να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Ρήγα Φεραίο και έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα και την πορεία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Σίγουρα με ενδιαφέρει η προοπτική να κοιτάξω να κάνω το παραπάνω βήμα, θα το προσπαθήσω στο μέλλον”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"