Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12 ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Την Κυριακή 7/12 η ποδοσφαιρική Μαγνησία γιορτάζει. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπαίνει στην 9η στροφή του και στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνο αναμετριούνται δύο ομάδες κόσμημα για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
 Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε διπλή εκπροσώπηση της Μαγνησίας στην Γ' Εθνική κάτι που
το πέτυχαν φέτος ο Ρήγας Φεραίος και Πύρασος Ν. Αγχιάλου που κινούνται συνεχώς ανοδικά. Και όλα αυτά στηριζόμενοι σε παιδιά του νομού μας και δίνοντας τα ταυτόχρονα την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. 
 Ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον αγωνιστικό πήχη, ανεβαίνουν ταυτόχρονα και οι προσδοκίες όλων. Ας αποδείξουμε λοιπόν με την παρουσία μας και με το ζεστό μας χειροκρότημα, ότι οι προσπάθειες τόσων ετών και από τις δύο ομάδες έχουνε πιάσει τόπο και πως πραγματικά το ποδόσφαιρο του νομού μας αξίζει να έχει όχι μόνο αυτές τις δύο αλλά και περισσότερες ομάδες στην Γ' Εθνική.
 Για τους ποδοσφαιρόφιλους του νομού μας το Βελεστίνο και το μεγάλο ντέρμπι προσφέρονται σαν την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών μας που πραγματικά το αξίζουν.
Την Κυριακή 7/12 το μεσημέρι στις 15:00, λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"