Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ, ΑΡΤΑ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-1

 Απλά μαθηματικά....Οι 10 δεν μπορούν να κερδίσουν τους 14. Όσο και αν προσπαθούν. Και λέμε 10 γιατί με τόσους παίκτες έμεινε να αγωνίζεται ο Ρήγας Φεραίος από το 37 λεπτό και 14 γιατί τόσοι ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων συνεπικουρούμενοι από το διαιτητικό τρίο.
 Ανάποδα φάουλ, ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα, ανοχή στο αντιαθλητικό στα όριο του
βρώμικου παιχνιδιού των γηπεδούχων, παντελείς έλεγχος στα οφσάιντ (μέχρι και 5 παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν ταυτόχρονα σε μια φάση με τον επόπτη να μένει στην θέση του κοιτώντας τι θα υποδείξει ο διαιτητής!!).
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι, αν και πίεζαν για την ανατροπή στο σκορ, δέχθηκαν 7 κίτρινες κάρτες για αντιαθλητικά μαρκαρίσματα!! Πως γίνεται μια ομάδα που έχει κατοχή μπάλας και πιέζει για το γκολ, ταυτόχρονα να κάνει βίαια μαρκαρίσματα και να μην υπάρχει ούτε μια κόκκινη κάρτα για τους παίκτες της!!!
 Το όλο κλίμα συμπληρωνόταν από δεκάδες πλαστικά μπουκάλια και καφέδες που έπεφταν στον πάγκο της ομάδας μας, μαζί με τόνους υβρεολογίου και τον παρατηρητή να ζητά να κάτσουν οι άνθρωποι της ομάδας μας στον πάγκο " για να μην πέσουν και άλλα μπουκάλια!!!".
 Αποκορύφωμα όλων η επιθυμία του διαιτητή κ. Ρίππη, να φορέσει ο προπονητής μας κόκκινο φωσφοριζέ μπλουζάκι γιατί μπέρδευε την μπλε φόρμα του, με τις γαλάζιες και ασπρόμαυρες φανέλες των παικτών!!! Ε μάλλον γι' αυτό τον λόγο θα έγιναν τόσα πολλά λάθη από το 29' και μετά, όταν ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε και προηγήθηκε ανατρέποντας τα σχέδια και τα πλάνα όλων.
Για την ιστορία ας αναφέρουμε το φιλμ του αγώνα:
10' σουτ του Παπαβασιλείου πέρασε άουτ.
12' σέντρα από τον Χατζηαθανασίου, υπό πίεση δεν θα μπορέσει να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε ο Κρεββατάς ,στέλνοντας την μπάλα άουτ
15' σουτ-πλασέ του Χρηστογιάννη σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια αριστερά, η μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
26' κεραυνός του Σιδέρη, έξω από την περιοχή η μπάλα θα βρει στην δεξιά κάθετη δοκό.
29' ο Κεμάλι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κρεββατάς πιο ψηλά από όλους πήρε με κεφαλιά, ο Μπαντής έδιωξε προσωρινά, όμως ο Κρεββατάς με νέα προσπάθεια και προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
35' δυνατό πλάγιο άουτ του Χρηστογιάννη από τα αριστερά, Σιδηρόπουλος θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά,και ο Μάρκος από κοντά με προβολή θα κάνει το 1-1. 
37' ο Κεμάλι σπρώχνεται από πίσω,με τον παίκτη του Ρήγα ενστικτωδώς να βάζει τα χέρια στο σώμα του Σιδηρόπουλου που στεκόταν ακριβώς μπροστά του. Προς έκπληξη , ο διαιτητής κ.Ρίππης αποβάλει τον παίκτη του Ρήγα και δείχνει κίτρινη κάρτα στον Γεωργίου ( ο παίκτης που αρχικά είχε σπρώξει τον Κεμάλι)
49' νέο σουτ από τον Μαλάκο που έφυγε λίγο άουτ στο 
71' ο Γεωργίου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά,ο Χρηστογιάννης "κρατάει" με τα χέρια τον Χατζηαθανασίου και με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 2-1.

Από το σημείο αυτό και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με τους παίκτες την Άρτας να πέφτουν συνεχώς κάτω, τον πάγκο τους να πετά μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους οπαδούς τους να εκσφενδονίζουν διάφορα αντικείμενα. Ο Ρήγας ρίσκαρε για την ισοφάριση, αφήνοντας αναγκαστικά και κενούς χώρους στην άμυνα του, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Το παρών έδωσαν και 15 φίλαθλοι της ομάδας μας , με επικεφαλής τον πρόεδρο μας κ.Καλόγηρο και φυσικά πάτερα Θεοφάνη, που βρέθηκε και στην Άρτα για την αγαπημένη του ομάδα.

ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου (65' Τάσσος), Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (95' Μαγκάκης), Σιδέρης (91' Νικολαΐδης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ :Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Μαλάκος (66' Τσίπι), Κεμάλλι, Μπίκας (69' Ζατσάι), Ζενούνι (78' Μιχολίτσης), Κρεββατάς.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"