Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-1

 Πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε μία, φιλική μεν σημαντική δε, νίκη επί των Τρικάλων. Αντιπάλου που θα βρει απέναντι του και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και που μάλιστα για φέτος έχει στόχους πρωταθλητισμού.
Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη
, ειδικά στο πρώτο μισάωρο, έκρυψαν την μπάλα, έβγαλαν καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αρκετά τρεξίματα και αυτοματισμούς και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.
 Το φιλμ του αγώνα;
14' Κόρνερ από τα δεξιά με τον Σπαθή, ο Ναουμίδης ψηλότερα από όλους και με δεύτερη προσπάθεια πλασάρει από κοντά κάνοντας το 1-0.
18' ο Τσίπη θα σεντράρει πολύ ωραία από τα αριστερά ο Κεμάλια θα βγει έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά θα κάνει το 2-0
20' Πολύ ωραίος συνδυασμός για την ομάδα του Ρήγα με τον Σπαθή από τα αριστερά να αλλάζει πλευρά παιχνιδιού προς τα δεξιά βρίσκοντας τον Τσίπη, αυτός θα πατήσει αμέσως την μπάλα για τον επερχόμενο Κρεββατά, το σουτ του οποίου θα περάσει ελάχιστα άουτ.
59' ο Χατζής θα κλέψει την μπάλα έξω από την αντίπλαη περιοχή, το τελείωμα όμως του Κρεββατά θα είναι άστοχο
73' ο Μοσχάκης το φάουλ από τα δεξιά, ο Καραγιάννης θα μπει στην φάση βρίσκοντας την μπάλα με το στήθος, αυτή θα πάρει μια περίεργη τροχιά και θα ξεγελάσει τον Κεφαλά κάνοντας το 2-1
79' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Μπίκα, ο Ντάσιος δεν συγκρατεί την μπάλα που γκελάρει μπροστά από τον Γάρο, που εξ επαφής δεν προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα.
81' ωραία ατομική προσπάθεια του Κουλούρη, ο οποίος στο σπριντ θα περάσει Σπαθή και Ναουμίδη, για να σουτάρει όμως άουτ.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (72' Γουτούλης), Σπαθής (83' Ρηγίνος), Γούτσιος (72' Βουραζέρης), Ναουμίδης, Αλεξίου (72' Μπακάλης), Χατζής(77' Γάρος), Ζενούνι (68' Μπίκας), Κρεββατάς (68' Μιχολίτσης), Τσίπης (68' Μαλάκος) Κεμάλι (68 Ζατσάι)

Τρίκαλα: Ντάσιος(82' Γιδόπουλος), Σκούπρας, Καμπλιώνης (28' Μπασιάκος), Γεωργίου (62'  Χοτζάϊ), Στούμπς (60' Νάκος), Παπαευθυμίου, Ρετζιλάς, Βαγγελί (77' Αμπαδιωτάκης), Καραγιάννης, Μοσχάκης (83' Σκέντος), Παπανδρέου (58' Κουλούρης)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"