Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΙΑΛΟ , ΠΥΡΑΣΟΣ - ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1-0

 Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγχιάλου. Οι ελάχιστοι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών είδαν ένα παιχνίδι κέντρου με πολύ λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
 Τελικά σε μία από αυτές στο 90' ο
Πύρασος ευτύχισε να σκοράρει και να νικήσει τελικά με 1-0.
Το φιλμ του αγώνα:
13' σέντρα από τα αριστερά με τον Μαλάκo, ο Μιχολίτσης από το ύψος του πέναλτι θα πιάσει το γυριστό σουτ, για να διώξει σε κόρνερ ο Στούκας.
26' ο Κοτζαθανάσης θα σουτάρει δυνατά για να διώξει με πολύ ωραίο τρόπο ο Τσουμπέκος σε κόρνερ
41' δυνατή απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Σπαθή, αναγκάζει τον Χαλάτση να παίσει στην δεξιά του γωνία και να διώξει.'
61' έξυπνο τεχνικό σουτ του Μπίκα , θα εξουδετερώσει με διπλή προσπάθεια ο Χαλάτσης.
65' κεραυνός του Χατζή από τα 35 περίπου μέτρα θα περάσει ελάχιστα εκατοστά έξω από το δεξί γάμα της εστίας των γηπεδούχων.
82' πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ με τον Κεμάλι, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι
90' λάθος συνεννόηση της άμυνας του Ρήγα, που θα "πουλήσει" την μπάλα και θα επιτρέψει τον Τσουρέλη να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και να κάνει το 1-0

Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Γουτούλης (69' Χατζηαθανασίου), Σπαθής (85' Ρηγίνος), Γούτσιος (89' Γαλογάυρος), Βουραζέρης, Αλεξίου (46' Χατζής-80' Γάρος), Ναουμίδης (70' Μπακάλης), Ζατσάι, (72 Ζενούνι), Μιχολίτσης (72' Κεμάλι), Μπίκας (72' Κρεββατάς), Μαλάκος (72' Τσίπης)

Πύρασος: Στούκας, Γκάγκας Σ,, Κοντοβάς Γ., Βαγγελάκος, Γκάγκας Λ. Στεφανής, Μαλακατσιώτης, Κοτζαθανάσης, Γκίκα, Κοντοβάς, Δαμάσκος ενώ αγωνίστηκαν και οι Αναστασίου, Χαλάτσης, Σφάκας, Μακανίκας, Βαν Ντε Χουιε, Τσουρέλης, Κίτσιος










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ "ΣΕΛΙΔΑ"